Morgenstund er hellig for meg!

Da jeg var yngre likte jeg ikke morninger, det må jeg bare innrømme. De var bare grusomme, og jeg lå i senga så lenge jeg kunne. Stod opp 15 minutter før jeg måtte ut døra, akkurat nok tid til å fikse noe sminke og pusse tenna 🙂 Sånn driver jeg det ikke nå lenger, for å si det sånn. Det har jo skjedd noe med årenes løp, har blitt voksen kanskje? 😀

Nå er jeg avhengig av å stå opp i god tid, når det er om morgenen spørs jo helt etter hva jeg skal. Men rundt kl. 09.00 er jeg stort sett våken uansett, eller litt før. Må jeg avgårde tidlig en morgen, så står jeg opp en time før minst. Selv om det vil si at jeg må stå opp klokka 07.00 (som eksempel), så gjør jeg det. Sier ikke at jeg ikke er trøtt, men jeg liker den tiden jeg får å våkne på. Aller best er det å våkne helt alene, i sofaen med en god kopp kaffe eller to. Både meg og mannen er helt lik der, heldigvis. Vi liker stort sett fred og ro en stund, til å våkne og bare drive med vårt.

DSC_0096 (2) DSC_0099 (2) DSC_0098 (2)

Jadda, hodet er ofte helt nedi koppen 😀

DSC_0102 (2)

Så har morgenstunden blitt noe fint, og godt er det. Kanskje den har blitt finere, fordi man har mer vett til å legge seg nå enn da man var yngre 😉 Det kan jo faktisk være en god forklaring det da 🙂 Så er jo starten på dagen veldig viktig, klarer man å gjøre den god. Da blir resten av dagen så mye bedre også 😉

I dag har jeg spist ost og paprika til frokost. Jeg skal på møte seinere, men det er så seint at jeg rekker å trene først. Intervaller står på min plan i dag, så jeg skal ut i bakken min å løpe litt. Satser på å øke innsatsen enda litt mer der ute i dag, formen kommer seg stadig merker jeg. Kroppen har heldigvis ikke glemt hvordan det var å trene, pausen var ikke såååå lang 🙂 Tok pulsklokken i bruk igjen i går, og den skal være fast med på trening nå fremover. På pulsklokken kan jeg jo virkelig se fremgang, fra økt til økt. Da den loggfører øktene mine, og jeg kan se igjennom hvordan puls osv. har vært på hver enkelt økt.

Da er jeg klar for dagen, og noe særdeles enkelt men godt står på menyen her senere. Så tenkte å få blogget det etter gammelt, kan ikke glemme maten opp i all treningen heller 😉 Ønsker dere en fantastisk dag her fra sofaen, må dere utnytte den til det fulle!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s