For en fantastisk dag!

Idag er det bare glede i hjertet mitt, rett og slett en skikkelig god dag! 💖
Må jo innrømme at det var fantastisk godt, med den utblåsningen igår. Men er i grunnen ikke den, som gjør at jeg har det så bra idag. Det er bare en sykt bra dag, fra jeg stod opp egentlig. Går egentlig ikke an å beskrive helt, men enkelte dager er jo bare sånn.

Jeg har vært hos legen idag, og mellom legen og møte med veileder hadde jeg nesten 3 timer ledig. Jeg hadde med meg mannen ut, så vi koste oss faktisk veldig sammen. Vi handla, så reiste vi ned til Ørsta sentrum. Endte opp på Amfi til slutt, jeg stakk innom helsekosten. Så gikk vi sammen på cafe, mannen tok et pizza stykke og en kaffe. Jeg skeia litt ut, og slo til med en kaffe mocca. Som for øvrig var akkurat passe søt, av og til føles det jo som om det er kakao man får. Da blir noe feil for meg, siden jeg vil kjenne kaffesmaken 🙂

Det er ikke ofte jeg tar meg en sånn frihet, og kjøper meg kaffe mocca. Men idag var bare en sånn dag, og det føltes helt ok å gjøre det. Vi kikka litt mer i butikker, og etterhvert var det tid for møte mitt.

Der var det gode nyheter for øvrig, eller, nå er jeg jo bare i en startfase på ting. Men jeg skal ut i praksis plass, for å se om jeg kan klare å jobbe med SFO. Så da blir det spennende og se, hvordan kroppen synest det er. Jeg velger å forholde meg positiv, og kjenne etter. Så må det jo bare vurderes, kan ikke vite noe før jeg har prøvd. Dette er korteste vei ut i jobb igjen, men om det ikke går må jeg gå et lengre løp. Ta nødvendige kurs eller utdanning, for å kunne jobbe som kontormedarbeider.

image

Føler bare rett og slett at det har vært en bra dag, jeg er bare i godt humør rett og slett. Er også positivt at jeg nå skal få komme ut i praksis, og jeg føler jo da med en gang at det endelig skjer noe.

Ellers er det treningsfri akkurat idag, imorgen står styrketrening på planen. Jeg har for øvrig shoppa meg en ny redskap til kjøkkenet, så den blir fin å ha til diverse. Er rett og slett stavmixer, med boller. Så det blir lettere å lage guacamole, og jeg håper jeg kan knuse frø med den. Litt diverse 👍Skal prøve den litt senere idag, når jeg skal lage knekkebrød.

Bare kosedag dette, rett og slett 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s