Matglede!

I min fortid hadde jeg egentlig et veldig trøblete forhold til mat. Mat var noe jeg elsket, men samtidig hatet jeg det. Klassisk situasjon til en overspiser, man elsker mat, men hater det den gjør med kroppen. Nå har jeg jo skjønt at det går an å ha et godt forhold til mat, uten noen vonde følelser rundt det. Lavkarbo har rett og slett vært genialt sånn sett, det sørger for stabilt blodsukker. Så jeg har lært meg til å ha et lite anstrengt forhold til mat, jeg koser meg når jeg lager mat. Jeg koser meg når jeg spiser den, og har ingen dårlig samvittighet rundt det å spise lenger.

Jeg kjøpte meg et nytt leketøy til kjøkkenet i går, noe jeg har tenkt på lenge. Det er genialt, og den tar jo liten plass. Jeg kjøpte den til 399,- på Coop Extra, og er så langt strålende fornøyd med kjøpet mitt 🙂 Det er jo rett og slett så enkelt som en stavmikser, med beholder til å mose ting. Visp, og forskjellig utstyr. Det lille jeg har prøvd den (til å knuse frøene til knekkebrød i går), så er det den beste stavmikseren jeg har hatt. Det var i alle fall god kraft i den, til å knuse frø. Perfekt til å lage guacamole i, noe jeg tenker å gjøre i morgen.

DSC_0313

DSC_0310

Ellers så bruker jeg alltid å rute opp knekkebrødene før steking. Enkelt og greit etterpå 🙂 For å finne oppskrift på knekkebrød, bruk søkeruten her på bloggen 😉

DSC_0320

Ellers så har jeg spist nydelig burger med salat til middag, har kommet litt skeivt ut i dag. Så jeg har ikke fått trent ennå, styrketrening er på planen. Jeg må jo bare få det gjort, så jeg slapper av litt nå etter maten og er snart klar for å sette i gang.

DSC_0339

Jeg er så glad for at jeg har fått et godt forhold til mat, trodde aldri jeg skulle oppnå det. Men er veldig glad for at jeg nå ikke har noen vonde tanker rundt dete. Jeg lager mat, spiser mat og nyter mat med den største glede 🙂 Jeg unner alle andre det samme, man må faktisk ha mat for å overleve. Så det å gå å kjempe med vonde tanker rundt mat, hver dag, er ikke en god følelse.

Nei, nå venter en treningsøkt for meg. Må bare få gjort det, ellers får jeg ikke ro i kroppen. Så kan jeg innta sofaen med god samvittighet etterpå! Ha det fint så lenge 😉

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag!, Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s