Omtrent slik føles det nå!

image

Vel, tenker at man må ha litt humor vel 🙂 ?

Etter at jeg begynte å trene igjen for snart 2 uker siden, viser vekta  nesten 2 kilo opp igjen. Var jo forberedt på dette her, for all del. Jeg får ikke panikk, og er ikke redd. Men det som det virkelig går utover, er tålmodigheten.

Samtidig fatter jeg jo at kroppen må få tid til å skjønne dette med trening igjen, i nesten 2 mnd lå jeg så og si på sofaen. Utmatta, null energi, hjerteres og full av angst i grunnen. Når jeg da tar fatt igjen, og trener minimum 5 dager i uka. Da forstår jeg godt at kroppen lurer veldig på hva som skjer 🙂

Ikke bare trener jeg igjen, men jeg presser meg selv ordentlig også. Løper intervaller, tar ordentlig i på styrketrening og peiser på til videoer på youtube. Formen er definitivt veldig stigende, og jeg får det bedre og bedre.

image

image

Men så kan jeg føle meg litt som den fuglen da, når vekta bare går opp 🙊Men den har heldigvis stabilisert seg virker det som, og jeg tror på at den går ned igjen også når kroppen fatter greia. I tillegg har jeg tatt frem målebåndet nå, for er det et sted det KAN skje noe nå. Så er det jo cm 👍
Så jeg satser på at det iallefall blir positive ting og hente der fremover.

Nå tuller jeg litt, håper jeg dere skjønner. Blir jo ikke feitere av å trene, heller tvert om. Man forbrenner jo fett 😉 Som sagt, ment som litt humor. Ha en flott dag 💖

image

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, Trening med lavkarbo!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s