Nyter godfølelsen!

Dere som leser bloggen min fast, vet jo at jeg har hatt en kronglete slutt på forrige år. Og en kronglete start på dette året….. Det var skikkelig tøft en periode, men jeg er på god vei ovenpå igjen, og jeg vil bare meddele at jeg har det supert om dagen. Energien er så til de grader tilbake, angst er så godt som fraværende og jeg trener regelmessig igjen. Livet mitt består av en god dose smerter hver dag, men du verden så mye bedre jeg har det når jeg får energi. Trening gir meg definitivt energi, og selv om det ikke tar bort smerte (kanskje heller motsatt). Så gir det meg en sykt god følelse i retur, og mye energi. Det jeg får i retur, veier så til de grader opp for den ekstra smerten.

Det er jo ingen hemmelighet at man klarer mer, om man har bra med energi. Jeg angrer egentlig bare på at jeg ikke begynte å trene før 🙂 Jeg begynte å trene før jul 2013, og siden det har jeg vært bitt av basillen. Når jeg da hadde denne tunge perioden min, ble jeg faktisk ganske deprimert over å ikke klare å trene som jeg ønsker.

Nå har jeg det mye bedre, og jeg nyter følelsen. Jeg er så mye bedre, at jeg skal egentlig mer eller mindre avslutte hos psykologen. Det nesten før jeg hadde begynt 😉 Vi holder det åpent en stund, og skal snakkes igjen etter påske. Bare for å liksom ikke slippe det helt enda, men jeg føler meg ganske trygg på at jeg ikke trenger et sånt tilbud nå fremover.

Våren er jo kommet også, været er upåklagelig. Man blir jo glad bare av det jo 🙂 Jeg elsker å løpe intervaller i bakke ute, når det er sol. Solen gir ekstra energi, og jeg klarer kanskje enda litt mer enn hva jeg hadde klart om det ikke var sol. Sikkert flere som kjenner seg igjen i det, det er deilig å løpe i sola.

I går satt jeg også litt ute, det må jo bare nytes dette været her. Hvem vet hvor lenge det varer her på Vestlandet.

DSC_0369

DSC_0378

DSC_0375

Jeg er ikke en sånn person som er kjempe opptatt av dyre treningsklær, jeg tenker at så lenge jeg trener bra med god innsats. Så er ikke hvilke klær jeg bruker så veldig viktig 😉 Den rosa vindjakken har jeg kjøpt på Ellos veldig billig, veldig fornøyd er jeg også. Så blir jeg så glad av litt skarpe farger, før var jeg redd for farger. Sikkert pga. at jeg ikke ville tiltrekke meg mer oppmerksomhet, enn nødvendig.

DSC_0385

DSC_0386

DSC_0387

Ganske høy i livet som dere ser, rett og slett en behagelig treningsbukse.

DSC_0389

Som treningsbukse bruker jeg ofte helt enkle joggebukser, kjøpt billig på Cubus for eks. Men jeg har en favoritt trenings tights, også den er kjøpt på Ellos. Sort og helt enkel, billig var den også 🙂 Liker veldig godt at den har et høyt liv, og at den er akkurat passe tykk. Sitter godt på under løping, og er behagelig under styrketrening. Det beviser i grunnen bare at treningsklær kan være like bra, selv om dem er billige. Ingen av disse klærne er sponset, jeg har kjøpt dem selv.

Nå skal resten av dagen nytes til det fulle, med riktig god middag. Jeg steker nemlig lammelår i dag, og det er så fantastisk godt. Stekt i 5 timer her hos meg i dag, så skal hive meg rundt å lage tilbehøret nå snart. Hvilket blir rosenkål, blomkål, brokkoli og saus av skyen. Kan ikke bli bedre, pent vær, søndag og kos. Treningsøkta er også gjennomført for dagen, jeg er en formiddagstrener. Liker absolutt best å trene tidlig på dagen. I morgen er det intervaller på planen, gleder meg 🙂

Nei, nå skal jeg nyte godfølelsen og håpe at fettprosenten skal gå enda mer ned. Har tatt cm mål av meg selv, og skal sjekke igjen om en ukes tid. Vekta samarbeider ikke, men det kan det godt være at målebåndet vil gjøre. Men jeg velger å fokusere på at jeg føler meg bra nå, og at jeg har energi og trives i egen kropp 🙂 Så får vekta bare gå litt tregere nedover, det var forventa når jeg begynte å trene igjen.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, Trening med lavkarbo! og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s