Våren, en herlig tid!

Alt våkner til liv om våre, ikke bare ting ute i jorda. Jeg føler i alle fall at jeg selv våkner til liv også, man blir gladere og på soldager er det bare herlig. Til og med katta her hjemme er ganske spilopp maker om dagen 🙂 Alt blir så mye lysere, og for meg så hjelper det definitivt på motivasjonen at humøret er godt. Det er mye lettere å fokusere på sunn mat, og ikke minst trene. Når man er glad og tilfreds selv, og ute trening er jo bare så befriende på denne tiden. Jeg løper ute, går på tur og av og til legger jeg inn noen av styrkeøvelsene ute.

Det henger nemlig noen gamle gymnastikk ringer her utenfor, og de benytter jeg sånn innimellom 🙂

I dag har det imidlertidig vært hviledag fra treningen, og jeg tvinger meg selv til å ha to hviledager i uka. To dager hvor jeg bare gjør vanlige ting, og slapper av. Sitter absolutt ikke i sofaen hele dagen, men jeg kjører ikke treningsøkt.

I dag har vi kvitta oss med en god del elektrisk avfall faktisk, blant annet den haug gamle tv`en vår ble frakta bort. Var jo egentlig en treningsøkt i seg selv nesten, for den var bra tung 😀 Var så godt å få den ut av huset, og vinke adjø. Etterpå ble det handling, og så hjem i sola.

DSC_0401

Katte vår er litt vel ivrig på å sjekke posene når vi kommer hjem, det slår aldri feil. Det skjer hver eneste gang, skal sjekke om vi har noe til han vettu 😉

Ellers så har sola blitt utnytta til en viss grad, helt vidunderlig.

DSC_0420

DSC_0423

DSC_0408

DSC_0424

DSC_0435

Tok også en totalt sminkefri dag i dag, deilig det også om jeg må si det selv 🙂

DSC_0449

Når dagen avsluttes sånn, da blir man litt tom for ord rett og slett. Jeg håper dere også drar nytte av at våren er her, og at det letter på motivasjonen? For meg er det i alle fall adskillig lettere å holde den sunne linje, når sola skinner og ikke minst våren er her.

Er for øvrig veldig enkel på matfronten om dagen, det gjenspeiler bloggen. Blir lite mat her, og det får jeg forsøke å gjøre noe med fremover. Men det har nok noe med at jeg har laget så mye disse 4 siste årene, at mye er allerede gjort liksom. Men  ny ukesmeny kommer på torsdag eller fredag, det lover jeg  i alle fall 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Hverdagsprat!, Min reise ned 10 kg til!, Trening med lavkarbo! og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s