Fasitsvar på vektforskjellen!

Var veldig spennende og se hva dere tippa, overraskende mange tippa rundt fasiten faktisk 🙂

image

Vektforskjellen på bildene er ganske nøyaktig 14 kg 🙂 Gevinsten i cm er betraktelig større enn på vekta i grunnen, men det er helt greit.

Jeg vil heller trene, enn å ikke trene for å si det sånn. Trening styrker kroppen, og former kroppen. I tillegg strammer det jo ganske bra opp, hvilket jeg er opptatt av.

Så da fortsetter jeg på samme sti, trening og lavkarbo. Bare at jeg faktisk er enda strengere på karbohydratene nå, enn ifjor da jeg trente. Så er spent på forandring fremover, vekt og cm. På kommende tirsdag er det to uker siden jeg tok cm mål, skal måle på nytt da og såklart oppdatere dere. Venter ikke den helt store forskjellen på kommende måling, men vi får se. Kan jo bli overrasket, både negativt og positivt.

Uansett er dette spennende, og jeg kommer ikke til å endre taktikk. Jeg holder iallefall vekta MYE bedre når jeg trener, så får det heller gå tregt ned. Målet mitt er jo faktisk å HOLDE vekta også, ikke bare gå ned for så å kanskje gå opp igjen.

Så da vet dere fasiten, bra tippa av mange vil jeg si 👍

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, Trening med lavkarbo! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Fasitsvar på vektforskjellen!

  1. Tove Gaardsø sier:

    Veldig bra, fortsett og aldri stopp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s