Fylte kyllingfileter med bacon!

Dette er kjempegodt, og en av mine favoritter når det kommer til kylling. Det tar litt tid å lage, men det er ikke kjempe vanskelig. Denne har vært blogget på gamle bloggen, men jeg skal prøve å legge ut oppskrifter oftere. Selv om jeg føler selv at jeg repeterer, så innser jeg jo at mine lesere ikke føler det på samme måte. Så da gjør jeg et forsøk fremover, på flere oppskrifter.

Fylte kyllingfileter med bacon! (4 pers)!

  • 4 stk. kyllingfileter
  • 1 boks TiNE kremost krydder
  • Friske basilikumblader (kan sløyfes)
  • 2 bacon skiver pr. filet

Fremgangsmåte!

  • Lag et snitt i kyllingfiletene, og inni snittet putter du godt med kremost, to spise skjeer i hver brukte jeg. Da gikk hele boksen med. Legg også basilikumbladene inni her.
  • Så tar du og snurrer 2 bacon skiver rundt filetene. Surr dette rundt, og det vil henge sammen av seg selv, du trenger ikke noe og stikke fast med. Jeg gjorde ikke det iallefall, gikk fint.
  • Etterpå må du brune dem litt i en varm steikepanne. Viktig at den er skikkelig varm, slik at de brunes fort 🙂 Brun dem til de er godt brun på begge sider. Ca. 1 minutter på hver side.
  • Forvarm steikeovnen til 200 grader, og legg kyllingfiletene i en ildfast form. Steik de videre i ovnen på 200 grader i 30 minutter. De blir kjempe saftige, og nydelig godt.
  • Server med deilig salat, og rømmesaus om du vil det. Eller lag en dressing du liker. Rømmesaus lager du enkelt, ved å surre litt rømme i panna. Smak til med salt, pepper og/eller buljong for eks. Hvitløksdressing som er rømmebasert, passer også godt til dette.

 

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

 

FOTO: Pål Bentdal

Blomkålmos passer også veldig godt til, da koker du blomkål mør og siler av vannet. Tilsetter en god ss smør, moser med stavmikser. Så smaker du til med salt og pepper ❤

Så håper jeg dere liker oppskriften, og har lyst til å prøve 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s