Avrusing på sin plass….

Skulle være så flink i påsken, alle de gode intensjonene var der. Jeg hadde planen klinkende klar i hodet mitt, jeg skulle ha en lavkarbo påske. Det endte ikke helt 100% som planlagt, noe forsvant på veien når påskesnopet fløt fritt her hjemme. Jeg hadde ikke trengt å spise av det, men det endte som det gjorde. Jeg har hatt en sånn passe påske, jeg lå på litt flere karbohydrater om dagen enn vanlig. Men tror det tippet tua litt, når påaskeaften kom var frotsingen i smågodtet et faktum. Både påskeaften og igår, var jeg kraftig på sukkerkjøret. Det avdekket egentlig ingen nyhet for meg, jo mere liberal jeg er med karbohydratene, jo fortere går jeg i sukkerfella.

Nå er det forsåvidt en ny uke, med nye muligheter. Jeg forblir ikke i den sukkerfella, for å si det sånn 😉

Dere har kanskje fått det med dere, jeg splitter opp i to blogger nå fremover. Jeg føler det blir litt rotete å skrive om alt mulig på et sted, mange følger denne bloggen nettopp pga lavkarbo mat tips. Så da tenkte jeg at jeg separerer treningen fra denne bloggen, og de som vil følge meg der også er hjertelig velkommen. Bloggen heter www.hjemmetrening.blogg.no (link)og navnet er valgt med mening 😉 Jeg ønsker å inspirere til hjemmetrening, for de som av forskjellige grunner ikke vil starte på studio. Nok om det, bloggen kan følges via egen facebookside for de som vil det.

Idag var det altså klart for avrusing fra sukkeret, det føles egentlig bare utrolig deilig. Bortsett fra litt lettere hodepine og kvalme, men jeg passer på å få litt ekstra salt i meg. Har i grunnen ikke spist så kjempemye idag, men tenkte å dele det med dere.

DSC_0582

DSC_0583

Hadde bestemt menyen igår kveld i grunnen, og til frokost kokte jeg 3 egg. Skjærte opp paprika som jeg hadde liggende og spiste sammen med smør. Enkelt og faktisk veldig godt og friskt. Bra start på dagen 🙂 Like etter trening spiste jeg en halv pose jeg hadde igjen, av Øffer Fleskesvor. Smakte godt, det også.

Til middag hadde jeg tatt opp noe ekstra godt, bare fordi jeg ville kose meg. Greit å planlegge god mat, om man vet man kan få litt søtsug. Har kjørt veldig lavt inntak av karbohydrater idag, og merkelig nok har jeg ikke hatt noe søtsug i det hele tatt i grunnen.

DSC_0017

DSC_0027

Med biffen gjorde jeg det veldig enkelt, jeg hadde noen småtomater, litt paprika og rosenkål. Rester av hvitløkssmør fra påskeaften, og alt sklei ned på høykant. Rosenkål har jeg faktisk ikke brukt til biff før, det var kjempegodt det. Jeg freste paprikaen og tomatene litt lun i panna, rosenkålene kokte jeg litt først da de var frosne. Så delte jeg de største i to, og freste dem også litt i panna. Det er så godt å frese ting litt i stekeskyen i panna, det får så god smak fra kjøttet. Kongelig middag på meg idag altså, en 2. påskedag verdig.

Har ikke fått kommet med noen ukesmeny for denne uken, jeg har for å være helt ærlig glemt det. Har vært totalt i påskemodus, for å være helt ærlig. Men mitt økonomiske tips for kommende uke, må være å bruke opp eventuelle rester fra påskeuken. Det er vel en kjent sak at vi nordmenn ofte handler mer enn hva vi egentlig trenger, da kan man leve godt på rester uka etterpå for å si det sånn. Pass på lavkarbo tilbehør da, det er jo vesentlig. Sikkert ikke alle som har levd 100% lavkarbo i påsken, selv om jeg vet mange har vært flinke da.

Her har jeg sommerfugler i magen, for jeg skal på min første dag i praksis imorgen. Wish me luck 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s