Kyllingklubber med fløtegratinert sellerirot!

Idag har jeg trent bra, og spist bra. Har vært en veldig fin dag, og snart er det helg også. Skal på praksis imorgen og fredag, så er det helg. Jeg handlet litt igår, og fikk kyllingklubber med meg hjem. Kyllingklubber liker jeg veldig godt, og det er ganske rimelig i innkjøp. Det liker vi 😉 Så kom jeg på at jeg hadde en skvett fløte på en kartong, som jeg måtte bruke opp. Da falt valget på å kjøpe sellerirot, og det angrer jeg ikke på. Det ble et perfekt måltid, etter å ha kjørt intervall trening ute i vel 30 minutter idag.

Kyllingklubber med fløtegratinert sellerirot!

  • 8-10 kyllingklubber pr. pers.
  • Fløtergatinert sellerirot laget etter denne oppskriften HER (nok til ca. 3-4 stk)
  • Om du har noe salat eller grønnsaker liggende, kan du bruke det også.

Fremgangsmåte!

  • Krydre tinte kyllingklubber, bruk gjerne en blanding av: Paprikapulver, hvitløkspulver, salt og pepper. La de stå på benken, mens du lager selleriroten og varmer ovnen til 200 grader.
  • Lag den gratinerte selleriroten etter oppskriften jeg linket.
  • Stek kyllingklubbene i ca. 30 minutter, selleriroten trenger ca. 20 minutter om roten er ferdig kokt på forhånd.

DSC_0050

Yummi 🙂

DSC_0051

DSC_0075

Herlig fløtegratinert sellerirot 😀

DSC_0078

DSC_0093

DSC_0091Kan dere tro jeg koste meg, etter en tung treningsøkt eller? Om dere vil lese om dagens trening, kan dere finne økten på www.hjemmetrening.blogg.no 

Nå skal jeg slappe av med god samvittighet resten av dagen, to jobbdager igjen så er det helg 😉 Føles ganske deilig å være ute i praksis litt, og føle at man kan gjøre noe nytte for seg. Gikk for øvrig veldig greit på første dagen igår, selv om jeg definitivt har mye ukjent å sette meg inn i 🙂

Håper jeg kunne friste med litt middags inspirasjon nå da, dette var godt dere. Fløtegratinert sellerirot passer ufattelig godt til kylling, bare prøv 😉

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s