Røkt laks til kvelds!

Idag var min andre dag i praksis og jobbprøving, dagen idag ble en god del bedre enn første dagen. Da jeg måtte stresse med legebesøk og diverse, så dagen var veldig kaotisk og uoversiktelig. Idag gikk det vesentlig bedre, og jeg fikk litt mere ro på meg. Alt er fremdeles nytt da, men små brikker faller på plass hele tiden 🙂

Idag orket jeg ikke tanken på middag da jeg kom hjem, jeg er egentlig ikke en typisk middags person. Med det mener jeg at det ikke er alltid at jeg har lyst på middag. Da gikk jeg på butikken, og tenkte samtidig litt på hva jeg hadde hjemme. Endte opp med å kjøpte en pakke med røkt laks, så simpelt og så godt. Samtidig så kjøpte jeg noe poser med «Øffer Fleskesvor» og spiste den når jeg kom hjem. Så venta jeg med laksen, til nå ikveld.

DSC_0131Posen ser sånn ut, og det er favoritten min faktisk.

Nå ikveld var det imidlertidig tid for litt mer mat, og jeg gledet meg med god grunn. Det er nok noe av det beste jeg vet, røkt laks og eggerøre. Har tre virkelig favoritter når det kommer til frokost/kvelds/lunch, og det er: Røkt laks med eggerøre, kyllingsalat med majones og ferske reker med majones, sitron og salat. 

Hadde det vært rimeligere, hadde jeg spist det hver eneste dag! 😉

DSC_0120 DSC_0126

Det er vel kanskje lite som er enklere også, eggerøren er to egg med fløte, salt og pepper. Savna gressløken, men jeg glemmer alltid å kjøpe. Vi kjenner vel alle til det, når vi står stressa i butikken og bare vil hjem. Da er det alltid minst en ting, man alltid glemmer. Min sånn ting er gressløk 🙂

Men det gjør seg med litt salat til, og det har jeg stort sett alltid hjemme. Så da overlever jeg til imorgen også, får vi tro 😉

Brukte en hel pakke med røkt laks, sånn liten fra Coop som var oppskjært. Kosta 30,- så egentlig synest jeg det er litt «dyrt» på et måltid alene, men det fikk gå idag. Det var det som frista mest så.

Regner med det ikke bare er meg som liker røkt laks 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Røkt laks til kvelds!

  1. Johanne Drabløs sier:

    Hei. Inspirerende å lese matbloggen din 🙂 spørsmål: Hvilke butikker (i Norge) selger Øffer fleskesvor?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s