Det er lov å være blid….

Så slår det meg, etter mange tunge tanker… Hva har jeg egentlig å syte over? Joda, jeg har det tungt av og til, men hvem har ikke det? Ok, så verker kroppen min, ofte. Men mange har det sikkert verre… Ok, så har jeg en kropp som ikke er helt god hormonmessig, men jeg er faktisk ikke den eneste…

Det er ok med en utblåsning, men å bli der er ikke bra. Derfor tenker jeg, jeg har det jo ikke så aller værst. Jeg lever, og jeg har oppnådd ufattelig mye de siste 4 årene. Ikke bare det, jeg er ganske fornøyd med kroppen min. Selv om det mangler noen kilo, så er jeg fornøyd. Jeg gikk opp igjen noe i 2013, men jeg har jammen meg fått det av igjen. Jeg ble ikke der heller.

image

Fy flate hvor liten grunn jeg har for å sutre, egentlig burde jeg skamme meg! Eller iallefall om jeg ikke bør skamme meg, så har jeg iallefall mye som burde gjøre meg bra. Det handler vel om å prøve å vekte ting litt, og ikke la det som er vondt ta for stor plass.

Treningen denne uka som har gått, har ikke vært som den bruker, jeg hadde satt opp 3 økter og det ble bare 2. Jeg hadde ikke sjans til å klare mere, men jeg klarte å være den tiden jeg skulle i praksis. Selv om det var tungt, så klarte jeg det 🙂

Jeg skal være takknemlig for det jeg klarte i uka som gikk, og ikke se så forbanna svart på alt. Jeg har hatt to hele dager å lade på nå, og det har gjort godt.

image

Jeg er heldig, jeg har klart noe mange sliter med. Gudene må vite at jeg har slitt jeg også, og det er fremdeles et slit. Slit å holde fokus, og klare å faktisk leve opp til det sunne og være et godt forbilde. Av og til kan jeg føle at jeg ikke fortjener tittelen «forbilde». Men jeg får ofte høre det: «Du er mitt store forbilde». Kanskje jeg må våkne opp, være takknemlig og prøve å ta noe av det til meg 🙂

Imorgen er det ny uke, nye muligheter og jeg skal prøve å gripe dem!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap!, Min reise ned 10 kg til!, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s