Følelsen verdt å omfavne!

Når man lever med en eller annen kronisk sykdom, så er det mange dager man bare har lyst til å grave ned hodet. Balle seg sammen i en klump under dyna, og bare bli der. Våkner man med en sånn følelse, noe jeg må innrømme er ganske vanlig her hos meg. Da er det ofte en negativt ladet stemning, allerede fra start.

image

Idag våkna jeg, og følelsen var god.  Det er sånn man kan undres over hva som skjer? De første tankene var disse…

Er det fridagen imorgen?

Bare tilfeldigheter?

Er det forbigående?

Er det dritt senere idag?

Så slo det meg, det første jeg begynte med var å rakke ned den gode følelsen. Antageligvis fordi den er så sjelden, spesielt om morningen.

Så nå skal jeg virkelig omfavne den følelsen, for det fortjener jeg og alle andre.

Jeg har godt humør!

Føler meg fantastisk!

Er fornøyd med meg selv!

Gleder meg til dagen!

Og akkurat det velger jeg å holde fast ved idag, og sender oppfordringen videre til alle dere der ute. Snakk ikke ned gode følelser, uansett! Omfavn dem, ta vare på dem og lev på dem så lenge de er der 🙂

Ha en hjertens god dag der ute!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

2 svar til Følelsen verdt å omfavne!

  1. Monica sier:

    Ha en glad dag😄

  2. Beate sier:

    Hei. Kjenner meg så altfor godt igjen i disse tankene og følelsene. Og det beste med å våkne smertefri etter faktisk å ha soven en natt, er at jeg tror jeg skal klare alt! Har lært å begrense meg litt på de gode dagene slik at jeg kan nyte dagene bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s