Enkel lavkarbo mat!

Ofte har jeg så lite lyst til å lage middag, at jeg nesten spyr ved tanken 😮 Hvem skulle trodd ha ha? Når jeg egentlig er kokk mener jeg… 😀

Uansett så er det jo veldig hendig da, at man kan lage mye kjapt på lavkarbo. I tillegg så trenger det jo ikke alltid være noe varmt, jeg trenger iallefall ikke det.

DSCN3962 DSCN3965

Her om dagen for eks. ble dette løsningen etter jobb. Kjøpte en pose frisk og ferdig vasket ruccola, som holder seg veldig fint i tett pose i kjøleskapet. Lagde eggerøre av 3 egg og en pakke med røkt laks fra Coop (sånn liten pakke). Fullverdig måltid, som smakte godt.

DSCN3966 DSCN3971Idag ble dette løsningen, kyllingklubber… elsker dem 🙂 Jeg tok opp 10 stk igår kveld, slik at de var tinte idag. Krydra dem med det jeg ønsket der og da, steiker i ovnen på 200 grader i 30 minutter. Mens jeg gjør andre ting, slapper av eller vasker opp. Ruccola salat, paprika og agurk ved siden av. Smaken var ingenting å klage på, veldig godt. Men jeg savnet hvitløksdressing faktisk, og angret med en gang på at jeg ikke hadde kjøpt rømme. Så skal du lage dette, ha hvitløksdressing til. Det skal jeg ha neste gang, uten tvil! Hvitløksdressing er veldig lett å lage selv:

  • 1 boks rømme
  • 2 finhakka hvitløksfedd
  • Smak til med salt, pepper og urter du liker

Dressingen holder seg lenge i boksen i kjøleskap, og passer til alt mulig!

Jeg er skikkelig sliten idag, og kommer nok til å tilbringe en god del tid på sofaen. Har gått på fjellet 3 dager på rad, men idag er det bare ingenting å hente i kroppen. Er bare regelrett vond tvers igjennom, da er det ikke annet å gjøre enn å ta det med ro 😉 På sånne dager setter jeg stor pris på enkle løsninger, som ikke tar lang tid. Eller, det gjør jeg jo stort sett alltid da. Men setter ekstra stor pris på det på sånne dager da 😉

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Enkel lavkarbo mat!

  1. Yvonne sier:

    Det trenger ikke være komplisert for å være godt og sunt ! 🙂 Jeg er personlig veldig glad i tunfisk , egg og aioli (hvitløksmajones) Selvfølgelig med grønnsaker eller noe anna. Lavkarbo (eller sunn mat) er ikke vanskelig når man har gode vaner inne og vet hva som gjør godt for en. Ha en flott dag og kveld videre! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s