Laks med rekesalat og ruccola!

Enkel og smakfull lavkarbomat, der har du meg 😉 Sjeldent det dukker opp noen kompliserte mattips her i gården, men det tror jeg at folk setter pris på. Jeg har sparket meg selv i rumpa, og jobber med å få mere fisk på menyen. Laks/ørret er en favoritt, så da blir det ofte det jeg tyr til. Det er jo feit fisk også, så perfekt på lavkarbo. Her kommer dagens middags tips fra meg.

Laks med rekesalat og ruccola!

  • 1 stykke av laksefilet, pr. person
  • Rekesalat, for eks. fra delikat.
  • Rømme
  • Ruccola, jeg kjøper sånn ferdigvasket i pose. Eneste jeg kjøper på den måten, for den holder seg sykt lenge. Slik at ingenting går i søpla!
  • Paprika og evt. andre grønnsaker du måtte ha

Fremgangsmåte!

  • Steik lakse stykkene på stekepanne, ca. 8-10 minutter på middels varme er passe.
  • Anrett på tallerken med ruccola, paprika/grønnsaker, rømme og rekesalat.
  • Klem mer enn gjerne sitronsaft over laksefileten, det bruker jeg alltid.

DSC_0343 DSC_0345

Jeg er veldig glad i gressløk, så jeg hadde litt av det på rekesalaten og rømmen. Metter godt dette her, enkelt og smaker veldig godt. Har du dårlig tid eller bare vil ha det enkelt, så kjøper du ferdig rekesalat som jeg har her. Har du bedre tid, og lyst på å lage den selv. Da kan du kjøpe ferske reker, skrelle dem og blande sammen med litt sitronsaft, majones og pepper. Kjempedigg!

Fisk er vel noe mange burde spise mer av, jeg har prøvd utallige ganger og få det som fast innslag minst to ganger pr. uke. Jeg feiler alltid på et eller annet punkt, rett og slett fordi jeg bare liker kjøtt best. Så nå forsøker jeg igjen da, og en god start for meg er å alltid ha laksefilet i fryseren. Så nå skal jeg klare dette her, forhåpentligvis 😉

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s