Meld deg på tidenes prosjekt!

Viktig! Påmeldingen til denne runden ble avsluttet tirsdag 12. Mai ved midnatt, det er desverre IKKE mulig å melde seg på denne runden lenger. Vi jobber kontinuerlig med å planlegge videre, det blir flere runder og mer informasjon om hvordan dette må gjøres kommer så snart som mulig! 🙂

Det ble rimelig snart klart for meg, at interessen for å være med på dette prosjektet jeg skrev om før idag. Var rimelig mye større enn hva jeg så for meg, og jeg tenker det vil komme mange flere på banen også. Det er moro, og gjør jo den personlige forskningsverdien desto større 😉 Jeg vil at alle som ønsker det, skal få være med. Når prosjektet har fått kjørt seg en prøverunde nå, med meg og min venn. Skal jeg gjøre klart en detaljert meny, og få sendt ut den til alle som vil være med. Prosjektet kommer til å gå over en uke tenker jeg, jeg og August kjører nå 5 dager sammen.

Jeg tenkte kanskje alikevel at det kan være greit å kjøre det over en hel uke, når vi først drar i gang her på bloggen. Dere som er med får et stort ansvar på dere selv, til å følge opp dere selv. Det vil si:

 • Følge den menyen dere får til punkt og prikke.
 • Dag 1 (startdagen) skal dere veie dere om morningen (etter toalettbesøk og før mat), og dere skal også måle kroppen med målebånd på følgende steder: Midje, hofter/rumpe, bryst, hals, overarmer og lår. Vær så nøyaktig som mulig med å måle samme sted etter en uke, ikke stram målebåndet på noen av målingene. Det beste er faktisk å la målebåndet følge helt inntil målepunktet, men ikke stramme såklart.
 • Når prosjektet er fulgt i 7 dager, skal man den 8 dagen på morgenen gjøre opp status. Både på vekta, og med målebåndet.
 • Resultatene skal såklart rapporteres tilbake til meg, etter endt uke på mail.
 • Dere er såklart anonyme i prosjektet, men jeg kommer til å dele resultatene våre på bloggen. Helt uten navn på deltagere!

Jeg er sykt spent på å dra flere med i dette her, og veldig spent på om resultatene kommer til å variere veldig. Eller om de fleste får gode resultater, eller sånn passe. Nå tester jo vi dette ut pr. dags dato, men jeg kan si at jeg har det iallefall veldig bra. Sulter ikke, og kroppen føles helt fin ut.

Må nesten si at jeg ikke kan eller vil holdes ansvarlig for andre menneskers helse, og anbefaler i utgangspunktet bare friske mennesker å delta. Deltagelse er 100% på eget ansvar, sånn at det er gjort klart på forhånd. 

Stikkordene for prosjektet er som nevnt tidligere:

 • Veldig ren mat
 • Veldig lite karbohydrater
 • Godt med naturlig fett
 • Lite meieriprodukter
 • Perfekt for å få bort søtsug

Jeg må be dere som er intressert i fortsettelsen, om å gjøre det på følgende måte: 

 • Send en mail til meg på bedrehelsemedlavkarbo@hotmail.com med ordene «Jeg er intressert i prosjektet» i emnefeltet.

Trenger ikke skrive noe mer enn det, mailen er bare for å gjøre det enklere for meg å ha kontrollen. Slik får jeg også mailadressen deres når menyene skal sendes ut, enkelt og greit.

Dette er for de som føler de sitter fast og ikke kommer noen vei med lavkarbo, nystartere kan selvfølgelig delta for å prøve å få en såklart «kickstart» og har man falt litt av lasset men egentlig er lavkarber. Ja, da kan man jo delta da også. Men det er veldig fint om dere skriver til meg når dere skal rapportere inn resultatene deres, om dere er «ny på lavkarbo», «stått på et vektplatå» eller om dere hadde en «utskeielse før start». For da kan jeg dele dere inn i grupper, så man får oversikten over om det kan titteleres som kickstart etter utskeielse, eller om man kan løsne vektplatå med dette. Maten blir for øvrig 100% vanlig mat, som man finner i matbutikken! Altså ikke noen spesial ingredienser her, bare helt vanlig mat rett og slett 🙂

Setter også STOR pris på at de som deltar IKKE deler videre denne menyen på nettet ol. Det blir en tillitssak mellom de som deltar og meg, og jeg håper det blir respektert.

Så skulle man jo ha en startdato på dette her, og jeg og August kjører jo som sagt nå en prøve sammen. Så skal vi gjøre opp status oss imellom, sammenligne osv. I tillegg så må jeg ha tid på meg til klargjøring av prosjektet med dere lesere, og da tenkte jeg med et på en perfekt stardato for oss.

18. Mai! Er det ikke perfekt? I tillegg er det jo en mandag, og man slipper å følge noen eksakt plan på 17. Mai ned i den minste detalj. For det er vel de færreste intressert i, tenker jeg 😉

Da vet dere litt om gangen i prosjekter, og jeg håper alle som har lyst sender en mail med emneteksten «Jeg er med på prosjektet»

Dere som vil være med, kommer til å få en mail med menyen ca. onsdag den 13. Mai. Dette fordi dere skal ha mulighet til å innstille dere på hva som kommer, planlegge og evt. spørre meg spørsmål før start om det er noe dere lurer på.

Det er gratis å delta, og jeg håper dere får noe ut av å være med. Del gjerne dette innlegget videre med venner dere tror kan være intressert, alle er velkomne til å delta. Dette blir spennende, og jeg gleder meg allerede. Kanskje litt for mye 🙂

DSC_0531

Håper dere er like klar som meg? 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

21 svar til Meld deg på tidenes prosjekt!

 1. Monica sier:

  Jeg vil være med, register meg med mon_sve@hotmail.com

  Soennende!

 2. monica sier:

  jeg vil gjerne være med:)

 3. Siv Furubotn sier:

  Jeg vil være med fra 18.mai 😃👍

 4. MArit Pettersen sier:

  jeg vil gjerne være med.;)

 5. Anne-Lise Biagi sier:

  Jeg vil være med 🙂

 6. Cathrine grande sier:

  Jeg vil være med fra den 18mai☺

 7. nora næss sier:

  Jeg er med på prosjektet. Spennende.

 8. karina sier:

  Jeg er med😊
  Send mail til: karinamedhaug@hotmail.com.
  Fant desverre ikke noe mailadresse til deg å sende til😊

 9. Heidi johansen sier:

  Jeg vil være med!!!

 10. monika sier:

  Jeg vil gjerne være med 🙂

 11. Sissel sier:

  Jeg vil gjerne være med

 12. Mary ann fredriksson sier:

  Jeg vil være med

 13. Hanne.b sier:

  Har akkurat meldt meg på , blir spennende

 14. health sier:

  Great site you’ve got here.. It’s difficult
  to find quality writing like yours these days. I really appreciate people
  like you! Take care!!

 15. Helen Nygård sier:

  Jeg blir med😊

 16. Ellen Trulssen sier:

  Får jeg være med 18. Mai ? 😊

 17. Turid sier:

  Kan jeg også få være med?
  Har to nyopererte knær som sårt trenger mindre vekt å bære på 😥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s