Prosjektuke i gang!

Vi kjørte i gang igår, jeg og en venn. Vi kan vel ikke si at vi gjør 100% likt, men det vi spiser er så likt, at det blir flisespikkeri og si at det ikke er likt. Sånn egentlig, om dere skjønner 🙂 Vi har blitt enige om middags menyen, og blitt enige om hva vi skal spise utenom middag.

Jeg må si at for min del, så var dette et prosjekt jeg virkelig trengte nå. Jeg har slitt siden påske, og med det mener jeg aledeles ikke at jeg har spist høykarb siden påske. Såklart har jeg ikke det, men jeg er en liten perfeksjonist når det kommer til meg selv. Så når jeg går på karbokjøret flere lørdager på rad, da er det ikke moro lenger for min del.

Så jeg er veldig var for ALT av søtt plutselig, så det kan tydeligvis endre seg over tid det der… Jeg kan ikke spise eller drikke vesentlig mengder LAVKARBOsøtt, da blir alt feil for meg. Jeg får søtsug, og det føles så fælt nå. Jeg vil ikke ha det, og så er det i tillegg sykt vanskelig for meg å gå ned i vekt nå om jeg spiser sånt. Turen til en karbosmell er også kort, fordi suget etter vanlig sjokolade blir så sterkt.
Best å holde seg uten med andre ord 😉

Denne uka kjører vi 5 dager sammen, og prinsippet er enkelt. Det er lavt på karbohydrater, men kanskje enda viktigere: Ren mat!!!

Her er det ikke noe melkeprodukter denne uka, for utenom smør. Det er en god del fett, passe proteiner og svært lite karbo. Det er ikke eggefaste vi er på, da det ikke frister noen av oss. Vi har vel kanskje laget vår egen greie, som ikke blir så forbanna ensformig.

Jeg ønsker å dele med dere, hvordan dette her fyker av seg. Hva vi har spist kan jeg også dele, men tenker å «vente» til uka er over egentlig, om dere vil «kopiere» etterpå er jo det helt greit! 😉

Uten å love for mye, så kan det være jeg kan arrangere en større «undersøkelse» på flere av mine blogglesere sammen med meg. Det er kun aktuelt om noen kommer til å rette interesse for det! Hensikten er i grunnen å få frem hvor ulikt vi kan reagere på akkurat det samme 🙂 Eller kanskje vi har «funnet opp» den ultimte greien? Ha ha ha, det tviler jeg litt på. Men forskingsprosjekt er moro, og jeg har blitt mer og mer fan av personlig forskning. Kanskje fordi jeg ikke stoler på andre 😮

Ja ja, nå skal jeg gå å lage meg frokost. Så er det ut noen ærend, rett og slett 🙂

image

Det er ikke på fjellet idag 😀 Men jeg leker med tanken om en tur imorgen, så vi får se!

Husk å gi en lyd nå da, om du ønsker å være med på dette en gang? Send meg en mail, eller PM på facebook. Eller skriv i kommentarfeltet 😉 Ha en god dag.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

8 svar til Prosjektuke i gang!

 1. vibeke sier:

  Hei Ingrid. Tusen takk for en flott blogg. Jg kunne tenkt å prøve prosjektet ditt. Har bare holdt på m lavkarbo siden 1 mai. Men må nok se om jg liker maten, er litt kresen og jobber litt m fettet, å få i mg nok. Takk 🙂

 2. Hege sier:

  Hei, dette ser spennende ut! Vil gjerne prøve/teste ut! 👍

 3. Heisan. Så spennende. Blir gjerne med på et slikt prosjekt. Trenger å hente meg inn etter påske😱

 4. Bente Årbogen sier:

  Ønsker på bli m:)

 5. Siv sier:

  Hei;)Ja jeg vil gjerne være med på prosjektet ditt,spennende:mrgreen:

 6. Elsa Eriksen Berghei sier:

  Ønsker og å bli med, sliter med motivasjon angående lavkarbo..

 7. Olga sier:

  Hei 🙂
  Ønsker gjerne å bli med !

 8. Norunn sier:

  Jeg er meg . Vil få en kick start 💛 nu eller aldri !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s