Jeg sier bare WOW!

Dette ble MYE større enn hva jeg hadde sett for meg, er nesten litt paff. Jeg trengte virkelig et sånt prosjekt selv nå, og det var egentlig der tanken kom om å kjøre noe lignende med bloggleserene mine.

Mange spørr meg daglig om motivasjon, hjelp, råd, menyer ol. Mange har vansker med å komme i gang, mange har vansker med vektplatåer. Noen har stått stille lenge, og man har kanskje rota seg litt ut på ville veier med kostholdet. Kan være man tror man spiser bra, fordi man spiser lavkarbo. Men kan godt være kroppen ikke synest det er bra, og protesterer. Den største årsaken til dette for mange, er nok søtningsfella og bakefella. Jeg er stjerne eksempel selv 😉 Ikke det at jeg lever på sånt, men roter jeg meg ut i det. Da er det veldig vanskelig alt plutselig, både vekt, motivasjon og selvdisiplin.

Dere vil ikke tro det, men i skrivende stund har vi godt og vel passert 200 deltagere i prosjektet!

Over 200, det er helt utrolig! Jeg trodde kanskje 40-50 toppen ville melde sin interesse. Men dette er moro, kjempegøy rett og slett. Faktisk så snakker vi jo så mange personer her, at det føles som ordentlig forskning.

Det hele har blitt så fantastisk stort på bare under et døgn, at jeg har med meg August på laget. Jeg og han tester dette ut denne uken, og vi har sammen bestemt maten vi skal spise. Menyen den uken dere skal være med, vil bestå av det samme i grove trekk.

Jeg vil ikke røpe noe resultater eller noe ennå på oss, da vi bare er på dag 3. Men vi har det begge veldig bra, og vi har fått resultater allerede for å si det sånn. Hva summen ender opp med til slutt, er jo ennå ikke sikkert. Så det blir spennende for oss begge og se 🙂

Selv om det er ekstremt mange som har meldt seg på, skal alle som vil få være med! Les innlegget fra igår og følg instruksjonene for påmelding der. Det er mulig å melde seg på helt frem til utgangen av neste tirsdag, onsdag neste uke blir nemlig menynene og info sendt ut. Slik at alle har god tid på å forberede seg til startdatoen!

image

Dette blir gøy, gleder oss kjempemye rett og slett. Så er jeg veldig glad for at jeg har en som er kjempedyktig, og er villig til å hjelpe meg. Det trenger jeg for å si det sånn, med den størrelsen det ble på dette her 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s