Enkel, rein og velsmakende!

For en dag det har vært, dere vil knapt tro det. Men jeg har nok jobbet mer bak dataen idag, enn en vanlig 7,5 timers arbeidsdag. Samtidig med all jobben som dette store prosjektet fører med seg, så vil jeg jo gjerne prøve å holde bloggen noenlunde oppdatert også. Det er livets gleder kan man si, og jeg er egentlig bare happy om dagen. Det er mange grunner for å være happy, jeg får gode resultater i riktig retning blant annet. I tillegg så er det rundt rekna 400 som er med på prosjektet fra 18. Mai, og det er ikke annet enn sykt….

Enkel og rein mat er mitt liv om dagen, og det er så herlig ukomplisert. Det er bare helt fantastisk, føle seg mett og gå såpass mye ned i vekt. For meg som har hatt stillstand i evigheter, så er dette bare helt utrolig. Der kan man se hvor mye det har å si at man fokuserer 100%, og setter maten sammen på en riktig måte 😉

Middagen idag skal dere få se, den var ikke akkurat noe komplisert. Det mest kompliserte om dagen, og det som er mest uvant er veiing av maten. Ja, det er uvant det. Men det er jo litt av poenget med å følge en bestemt meny, man veier og måler. Sånn sett er det faktisk en magastor jobb, bare å komponere menyene, få dem perfekt. Perfekt mengde med fett, proteiner og karbohydrater.

Idag var det biff/storfekjøtt på menyen. Jeg hadde glemt opp i alt stresset å kjøpe sopp, men jeg lagde grillsalaten istedenfor jeg. Smakte veldig godt til roastbiff også, og så hadde jeg på ekstra hvitløkssmør.

DSC_0587

DSC_0577

Velfortjent god middag nå i 17 tiden idag, satser på at dette holder meg mett resten av kvelden. Men det tror jeg absolutt! Rart å tenke på at det nå bare er to dager igjen at dette her prøveprosjektet, det har gått så fort alt sammen.

Men det er jo tydeligvis på langt nær over, med den interessen som er rundt dette. Det er helt fantastisk å føle på, og det gir en ny glød til meg iallefall. Vi kommer til å gjøre små endringer i kostholdet fra mandag av, men ingen store endringer. Dette er så gøy, og jeg tror og håper vi har funnet en nøkkel som kan funke for de fleste. Let`s hope so! 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s