Over 500 påmeldte!

Jeg tror vi er i den høyeste grad av sjokktilstand om dagen, jeg og August hadde aldri sett dette for oss. I utgangspunktet tenkte jeg at jeg skulle gjøre dette alene, men det hadde vært tilnærmet umulig. Over 500 har meldt seg på prosjektet, det er ufattelig gøy. De som vil melde seg på, må lese dette innlegget og følge påmeldingsinstruksen der. Vi tar imot påmelding frem til tirsdag kveld 23.59 😉

Jeg tror mannen jeg lever sammen med (som for øvrig har vært særdeles tålmodig de siste dagene), er i like stort sjokk som meg og August. Et lite prosjekt, ble plutselig ekstremt stort. Av og til så blir ting mye større enn man hadde sett for seg, noe sånt som dette har jeg imidlertidig aldri opplevd før. Det blir som om man går med konstant lykkefølelse, over at folk faktisk vil være med og vil prøve.

Prøveuka til meg og August har gått helt over all forventning, ja for vi har jo ikke nok med å organisere prosjektet med dere kan dere vite. Samtidig skal vi følge opp menyen selv, og vurdere og evt. justere. Jeg skal ikke gå inn på alt vi gjør for å kunne gjennomføre dette her, for det ville blitt uendelig mye å skrive om. Men at det er så mange som har meldt seg på, er helt insane 🙂

DSC_0558

«Heldigvis» er det litt smågrått ute idag, for jeg har ikke tid til å gå på tur. Selv om det frister med litt frisk luft, tror jeg skal prøve å få meg en tur imorgen mellom alt. Frisk luft er trengende tror jeg 🙂

Imorgen er planen også å oppdatere mer om resultatene våre av uka som har gått. Jeg skal legge ut noen bilder av meg selv, til sammenligning. Jeg er veldig spent på om det er noen synlig forskjell på bilder, eller om jeg ser lik ut. For jeg føler definitivt at kroppen har forandret seg noe denne uka, og jeg vet jo at jeg har gått ned og at cm har gått ned. Har sneket litt da vet dere 🙂

Uansett ekstremt takknemlig for deres interesse, dette ble stort for å si det sånn! 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Over 500 påmeldte!

 1. begulno sier:

  får man bekreftelse på om man er påmeldt ? jeg meldte meg på for en ukes tid siden og bare lurte på 🙂 virker som et kjempeopplegg og jeg gleder meg 🙂

  • Lavkarbotips sier:

   Det vil snart komme ut en informasjonsmail, før menyen kommer onsdag. Vi jobber rimelig heftig med dette her ☺Er ikke 100% sikkert at vi får ut info mailen ikveld, som først tenkt. Mulig det ikke blir før imorgen, pga noen tekniske utfordringer… Men innen 24 bør du ha motatt en mail 👍

 2. lindaoganders haugen sier:

  Blir gjerne med Ny på lavkarbo

  Takknemmelig for hjelp Linda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s