Resultater etter vår testuke!

Igår var dag 7 på vår uke, med en fastsatt meny. Jeg må bare si at jeg iallefall har fått noen aha opplevelser underveis her, og det har også August vet jeg. Men det er noen ting som spesielt overrasker meg, jeg hadde aldri trodd at det skulle ha så mye å si. For å være 100% ærlig, så trodde jeg dette med meierifritt var så til de grader oppskrytt. Jeg vet jo allerede de velkjente stopperne (ikke det at meieriprodukter ikke er velkjent da), men jeg har hele tiden tenkt at meieriprodukter ikke kunne ha så enormt mye å si. Jo, tydeligvis har det en del å si.

Nå vet jo ikke jeg 100% resultatet jeg hadde fått med meieriprodukter da, det er jo litt umulig å vite. Men jeg er langt fra ny i gamet, så jeg har da litt erfaring på hva som bruker å være greia. Slike resultater som jeg har fått denne uka, med en nøyaktig sammensatt meny og uten noe dill dall. De er bare sinnsykt gode, nesten for godt til å være sant i grunnen. Jeg hadde litt trøbbel før jeg startet, men jeg var på lavkarbo før start. Sånne resultater som dette, bruker jeg ikke få uten at det har vært en salig høykarbosmell i flere dager før start.

Nå vil ikke jeg skru forventningene helt i taket her, men jeg er iallefall ingenting annet enn sykt fornøyd. Jeg er så fornøyd, at jeg kommer til å følge samme prinsipp til jeg er i mål vektmessig. De største fordelene?

 • Ned i vekt, noe jeg virkelig måtte. Jeg er snart i mål med et visst krav nå, JIPPI! Mangler 300 gram 😉 Jeg var i nærheten tidligere, men vekttapet da skyldtes helt feil ting. Jeg var mye dårlig/syk og spiste ikke eller noe omtrent. Denne gangen vet jeg at resultatet kommer av riktige grunner, og nok mat.
 • Har gått ned i cm over hele kroppen, men absolutt mest mageflesk som har forsvunnet!
 • Har blitt kvitt alt av søtsug, så ufatttelig deilig. For min del er det nesten det beste, for jeg takler så dårlig å leve med det der søtsuget. Det er så lett å ramle utpå, og ty til annet enn lavkarbo søtt også da. Det er den største premien nesten, og akter å fortsette å holde søtsuget unna.
 • Motivasjonen er så til de grader tilbake, dette er jo et resultat av harmoni i kroppen igjen, og det store utslaget på vekta/cm. Som jeg snart skal dele med dere 😉

Jeg ser altså overhodet ingen grunn til å plutselig endre taktikk igjen, «you never change a winning team», ikke sant? Det jeg gjorde var helt tydelig «a loosing team» i helt feil forstand, snakker altså ikke om å miste vekt 😉 Det er bare noe som er så forferdelig dumt med å falle tilbake til det sporet som ikke funka, og dette her opplegget er ikke en quick fix. Det finnes jo ikke, og det vet vi jo alle. Begynner jeg nå å lange innpå med lavkarbo søtt, masse meieriprodukter og anna crap. Da er jeg 100% sikker på at dette resultatet ikke er vedvarende, for å si det sånn. Enten vi liker å innrømme det, eller ikke, så må man holde på gode vaner rett og slett.

Nå er dette 1 ukers opplegget rimelig strengt på karbohydrater, det er ikke meningen at man skal ligge så lavt over lang tid. Idag skal jeg og August øke litt på med karbohydrater, og vi holder faktisk på å komponere en ny meny 🙂 Det er så spennende, og givende å drive på med. Dette prosjektet har gitt meg så uendelig mye, at det kan egentlig ikke beskrives med ord.

Så tenker jeg at dere alle er rimelig spente nå, på å få vite våre resultater etter denne test uka? 😉 August sine resultater kommer jeg til å skrive om i et eget innlegg imorgen, men jeg vet at han er meget fornøyd.

Ingrid: 

Jeg har gått ned nøyaktig 2,9 kg denne uka!

Dette er for min del over all forventning, spesielt siden jeg var på lavkarbo før start. I tillegg til at jeg ikke har enorm overvekt å ta av lenger heller, så er jeg svært fornøyd med dette. Eller, jeg er ikke fornøyd, det blir ikke dekkende nok. Jeg er fantastisk fornøyd, jeg hadde aldri sett for meg at det kom til å bli så mye. Jeg har ikke sultet meg, jeg har spist godt og føler at det ikke har vært så altfor ensporig mat.

Mål i cm vil dere sikkert også vite: 

 • Mage der jeg er smalest: Ned 2,5 cm
 • Mage ved navle (der jeg er bredest): Ned 3,5 cm
 • Rumpe: Ned 1 cm
 • Bryst: Ned 1,5 cm
 • Lår: Ned 4 cm totalt (begge til sammen, var litt forskjell fra lår til lår)
 • Overarmer: Ned 1,5 cm totalt (begge til sammen)
 • Hals: Ned 0,5 cm

Man kan ikke vente mirakler på bare en uke, sånn egentlig. Men jeg for min del er total sjokka, på hva som var mulig på en uke. Samtidig som vi har spist nok mat (energi), og egentlig ikke trent noe særlig noen av oss. Jeg hadde en intervalløkt, som gikk helt fint. Når det kommer til trening, så står det grundig forklart i et punkt på informasjonen dere får tilsendt. Hva dere skal gjøre med det… Jeg trodde faktisk ikke at resultatene skulle bli så gode på en uke, jeg håpte vel på 1-1,5 kg. Så tok jeg nesten det dobbelte. Det er rimelig bra vil jeg si. Det sier litt om hva det kan bety å få kontroll over kostholdet sitt, sette sammen maten på en riktig måte og følge planen. Der sliter nok mange, og det er forståelig.

DSC_0369 (2)   DSC_0619 (2)

Høyre bildet er ca. 1 uke siden, venstre bildet er nå idag. Kanskje ikke sånn ekstremt synlig forskjell, men det skal kanskje veldig godt gjøre på bare 1 uke 🙂

DSC_0361 (3) DSC_0621 (2)

Nå ble det veldig dårlig oppsett her med meg, men ja. Høyre side er fortsatt en uke siden, og venstre idag.

Man ser det gjerne mest i ansiktet, synest jeg. Som sagt veldig vanskelig å få det til å synest tydelig på bilder, bare etter en uke. Men resultatene jeg har skrevet stemmer, og jeg er happy.

Nå er vi altså i gang med ny meny denne uken som vi tester, smakte himmelsk med ørlite mere grønnsaker idag ja. Den menyen som vi nå lager, har 13-15 gram karbohydrater om dagen. I motsetning til den første, som bare har 6-9 karbohydrater om dagen.

Spennende dette, veldig spennende. Nå er det faktisk, tro det eller ei, passert 600 påmeldte. Det er jo noe sprøtt, rett og slett. Er litt nervøs for å være ærlig…. 😉 Les om hvordan du kan melde deg på til prosjekt start den 18. Mai HER Pass på at du følger påmeldings instruksen nøyaktig.

Nå er jeg spent på denne uka, om resultatene holder seg og om jeg klarer å gå ned enda mer. Spennende dette her, virkelig. Fornyet håp har jeg fått, om at jeg klarer å være helt i mål vektmessig til 1. Juli. Håper det går som jeg vil og ønsker nå da, men når det kommer til det så er vi jo våres egen lykkesmed. Det er vi selv som må jobbe, og legger vi ned innsatsen som trengs. Da vil man aldri feile 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Resultater etter vår testuke!

 1. Marit Skare sier:

  Hei, fantastisk resultat. Jeg gleder meg til å være med på dette. Jeg har levd LCHF i flere pr til og fra. Lykke til videre, det blir spennende. 😄

 2. Anine sier:

  Så flott:) jeg er klar til å delta.

  Bare et spørsmål… Leser stadig at Brie kan til høre lavkarbo kost? Hva tenker du om det?:)

  • Lavkarbotips sier:

   Jo, Brie er lavkarbo. Mye ost er lavkarbo…. Mange spiser mye meieri produkter, og alle har ikke problemer med det. Jeg så først nå denne uka, hva meierifritt har gjort for meg. Er rimelig sjokkert. Så nå blir det mye testing av kokosmelk fremover, for det er jeg ikke flink å bruke. Da jeg er litt skeptisk til smaken 😂

 3. begulno sier:

  Gleder meg til å sette i gang 🙂 gått ned 10,2 kg på årets 2 første måneder med endring av kosthold og masse trening, men stått helt stille etter det, så håper det løsner nå 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s