August sine resultater etter prøveuken vår!

Hovedmotivasjonen min for å spise lavkarbo var for å forbedre en noe crappy helsesituasjon etter hjertesvikt i 2001. Hadde på forhånd kommet et lite stykke med å trene meg i bedre form, men de helt store resultatene på blodprøver etc lot vente på seg. Så startet jeg på lavkarbo 29.09.14 og det kan jeg si med en gang: Det forandret helsesituasjonen betraktelig.

Jeg har nå halvert BT-medisin og kolesterolsenkende medisin. Siden starten og fram til morgenen 04.05.15 hadde jeg også kvittet meg med 8,4 kg og mandag morgen veide jeg inn på 63.8. Viktig å få med her at jeg ikke er særlig høy, mørk (litt grå) ja, men ikke veldig høy. Kun 160 cm på sokkelesten. På dette tidspunktet var vekta egentlig helt grei. Det er endel muskler i den vekta, så totalt akseptabelt. MEN, jeg er perfeksjonist og nysgjerrig av natur og da vi begynte å snakke om det som endte i «tidenes prosjekt» tenkte jeg, tja, hvorfor ikke?
Hvorfor ikke benytte sjansen til å forske litt mer på meg selv. Levde i utgangspunktet på rundt 10-15 g karbs pr dag og hadde helt ærlig ikke noe særlig tro på at det ville hjelpe å kutte ned enda mer.

JEG TOK FEIL!

Her får dere vite hvor feil jeg tok…

Vekt: Ned 1 kg. (Forventet max 500 gr)
Mage, smaleste parti: Ned 2,5 cm
Mage, bredeste parti: Ned 3 cm
Ræva: Ned 1 cm
Brystkasse: Ned 1 cm
Lår: Ned 1 cm totalt på begge bein. (her er bare muskler og minimum av fett igjen nå)
Overarmer: Ned 1 cm totalt.
Hals: Ned 1 cm
Også må jeg ta ned bukselinningen, trodde definitivt ikke det var mer å hente her, men:
Ned 3 cm

Jeg må innrømme at jeg er lettere sjokkert. Eller faktisk, mer enn lettere sjokkert. Jeg har ikke gjort annet enn å kutte ut meieriprodukter. Altså litt ost, ca 0,5 dl melk om dagen og fløte til matlaging. Jeg spiste ikke kunstig søtning på forhånd, hverken lk-kaker eller snop. Jeg har spist masse mat, 1900-2000 kcal i snitt ca. Forbrenninga mi med normal aktivitet ligger på rundt 2100. Jeg har kun hatt en sykkeltur, gått turer nesten hver dag, men ikke noe særlig trening annet enn litt kjernemuskulatur.

Jeg kommer til å fortsette med normal strikt etter kommende uke. Så får vi se om vekta stopper snart, eller om jeg må innføre litt mer karbs/mat.

Iallefall har det vært skikkelig gøy å drive litt egenforskning igjen og jeg vet hva jeg skal gjøre om jeg trenger å få enda mindre fett. Syns det var ordentlig artig at vi «kokte i hop» dette opplegget sammen!

-August.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s