Muffintoppen er borte!

Jeg blir mer og mer fornøyd med meg selv om dagen, dette prosjektet har fått fart i sakene igjen for min del. Jeg spiser nok mat, men går alikevel nedover rette veien nå. Jeg prøvde på en av mine «skinny jeans» idag, og før vi starta dette prosjektet her. Da var det litt trangt, og en tydelig muffin topp over bukselinningen. Buksa passa for såvidt, men nå sitter den mye bedre på. Kan vel si at den sitter perfekt, og det er utrulig hva som kan skje på bare ei uke 🙂

DSC_0645

DSC_0646

Har jo noe igjen å jobbe med på magen, men jeg er rimelig godt fornøyd altså. Jeg har jo et stort vekttap bak meg, så magen blir nok aldri helt slett uansett 😉

Nå høres kanskje dette her prosjektet ut som en mirakel kur, men det er det ikke. Jeg er fortsatt på samme type mat, for å si det sånn. Noen justeringer er det på menyen for denne uka da, for forrige uke var rimelig streng. Men jeg spiser fortsatt ikke meieriprodukter forutenom smør, og jeg spiser fortsatt ikke noe søtt eller annet bakegreier. Dette funker fjell, og det beste av alt?

Det er mat!

Det er ikke noe pulver greier, barer eller tabletter. Dette er mat, enkelt og greit. Kjøpt fra matbutikken, og ikke noe mer enn det. Fantastisk enkelt, og det er bare det som skal til.

Nå er jeg særdeles spent på om jeg når IVF kravet, innen denne uka her er over. Men sånne resultater som jeg fikk nå etter første uka, det skjer nok ikke! Det ville heller ikke vært så veldig sunt i lengden, å gå ned nesten 3 kg i uka er litt for mye for min smak. Er fornøyd med alt fra 500 gram til 1 kilo jeg 😉 Spennende tider på alle måter, det skal jeg love dere 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Min reise ned 10 kg til!, PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s