Vekt etter testuka, og før etter bilder på 10 kg vekttap!

Tenkte det er på tide med en oppdatering etter testuka vår, som var forrige uke. Jeg gikk jo ned 2,9 kg den uka, og det var helt fantastisk.  Jeg gikk ikke ned 10 kg på den uka altså, det er verken forsvarlig eller sunt å forvente. Jeg synest nesten 3 kg var overraskende mye nok, i seg selv. Men at det løsnet såpass var kjærkomment for meg, etter full stopp og litt opp etter påske. Jeg hadde stått i stampe 1 mnd. før påske også, så at det løsnet ga meg all motivasjon for fortsettelse for å si det sånn.

Mange lurer sikkert på om disse resultatene etter testuka fremdeles består? Ja, det gjør de i aller høyeste grad. Jeg har ikke gått opp igjen et eneste gram! Jeg har heller gått ned 0,5 kg til, jepp… Det virker heller ikke som om det skal stoppe opp med det første, og jeg krysser fingrene for en fin flow de neste ukene. Siden mitt endelige mål bare er 4-5 kg unna. Ja, jeg vil ned noen kilo til, både for å ha litt å gå på i forhold til kravet. Istedenfor å slite noe innmari med panikk for å svinge litt opp og ned, så vil jeg heller ligge avslappet litt i underkant. I tillegg har jeg ikke vondt av å gå ned noen kilo til, på noen som helst måte. Bare jeg vet at jeg ikke sulter meg, spiser bra og inntar nok næring. Er det bare bra for kroppen min 😉

Jeg skrev jo her om dagen at jeg er i mål med vektkravet, endelig. Det tok litt tid, men vel verdt ventetiden. Nå vet jeg at jeg har alle forutsetninger for å holde vekten, siden jeg har brukt tid. Jeg har dermed gått ned 10 kg siden slutten av september ifjor! Jeg tenkte dere sikkert er intressert i å se bilde sammenligning på dette? Det bruker iallefall være himla populært, når jeg deler det med dere 😉

20150513205023193

Ikke verdens beste bilde i kvalitet, men det var det jeg fant. Gamle pc`en min kræsja, antar det lå flere bilder der fra den tiden. Uansett, det skiller 10 kg på bildene der 🙂

Bildene under her, er egentlig mer fremgang fra uka som gikk. Det er ikke kjempemessige endringer på magen, men noe har jo skjedd. Nå er jo de bildene tatt på litt forskjellige måter da, så sammenlignings grunnlaget er muligens noe tynt. Uansett så har det skjedd forandringer på mange min, har gått inn noen cm siden jeg starta med dette her.

DSC_0073

DSC_0646

DSC_0075

DSC_0645

Etter den testuka, og nå ut i uke 2 for min del. Er jeg veldig fornøyd med at vekta holder seg, og faktisk har gått enda mer ned. Det tyder jo på at fremgangen jeg har valgt nå, var rimelig riktig for meg. Jeg har skrevet det før, jeg kommer ikke til å endre på dette før vektmålet mitt er nådd. Når jeg endelig har funnet ut hva som må til for jevnt vekttap nå på slutten for meg, kommer jeg ikke til å kødde det til. Jeg sier ikke at jeg skal la alt rakne når endelig vektmål er nådd, da er det jo liten vits. Alikevel kan jeg ikke si at jeg aldri mer skal spise ost for eks. det tror jeg kan bli et noe hardt liv i lengden 😉 Da er det fint at jeg ikke legger på meg av meieriprodukter som er fullfett, men det hemmer vekttap hos meg.

Det er viktig at de som er med på prosjektuka, er klar over at dette ikke er noe rask løsning. Man må holde en livsstil over tid, ikke bare for en uke. Menyen i prosjektuka er streng, det kan vel nærmest kalles en diett. Det jeg gjør denne uka etterpå, er ikke så strengt. Alikevel har jeg ikke sluppet opp så mye, i hovedsake er det mere grønt i maten. Jeg setter fremdeles maten min sammen i detalj, og det hjelper. Det virker kanskje som  mye styr, men det er ikke verre enn å følge en oppskrift i grunnen. Det er jo akkurat det jeg gjør også, følger en oppskrift 😉

Veldig fornøyd og glad over tiden etterpå også, med andre ord. Jeg kommer til å fortsette å oppdatere om hvordan vekta oppfører seg på sikt. Akkurat nå er den iallefall veldig samarbeidsvillig, og glad er jeg for det. 

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s