Gratulerer med dagen fra meg!

Min 17. Mai er helt stille og fredelig, og det er faktisk helt fantastisk deilig. Etter å ha jobbet knallhardt i 2 uker, så er det deilig med en dag som er litt mer lading. Er rimelig stille på mail idag, og det var forventet på 17. Mai. Dagen kom som bestilt, siden prosjektet starter imorgen. I tillegg hadde jeg helt glemt at jeg skal jobbe som eksamens vakt denne uka, tirsdag-fredag. Kom på det i starten av forrige uke, når vi satt der med over 800 påmeldte. Oj, den uken skal jeg jammen jobbe eksamensvakt :-O

Men jeg tar det hele med et smil, og skal nok klare å gjøre begge deler i 4 av 7 dager. Er jo heldigvis ikke alene om prosjektuka heller, bare det hjelper jo på en god del 🙂

Så dagen idag er rolig og fredelig, har jobba 2 timer på morgenkvisten med noen mail som venta på svar. Ellers så ligger det noen til i innboksen nå og venter, som jeg snart skal ta. Jeg liker å ta ting unna etterhvert, selv om jeg kanskje teknisk sett burde bli flinkere til å ha arbeidstid. Til uka er jeg derimot tvunget til å ha arbeidstid, iallefall de dagene jeg er på skolen og jobber fra 08.30-15.30. Da er det bare hjem etterpå, hive i seg noe mat og fortsette med jobben på prosjektet.

DSC_0013 (2)

Med andre ord, en meget ujålete 17. Mai for meg i år. Men jeg tror ikke jeg er den eneste? Jeg håper iallefall ikke det 🙂 Tror rett og slett ikke det blir verken tid eller ork til å reise ut noe sted, da lading er høy prioritet når jeg har anledning til det. Merkeligste av alt er at dagene føles fort tomme plutselig, om jeg har «for lite» å gjøre.

Gratulerer med dagen, alle sammen! Neste år skal jeg også ut å feire, og da skal jeg jammen meg gå i bunad 🙂 Regner med at den skal passe, selv om jeg ikke har brukt den siden komfirmasjonen sånn omtrent. Blir spennende og prøve, neste gang vi reiser til mamma og dem. 

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s