For en LYKKE!

Nå blir det en mobil blogg,  med mobil bilder. Jeg drar ikke på speilrefleksen på farta, for å si det sånn 🙂 Hadde litt tid til overs, da splitter nye dekk måtte ordnes på bilen. Jeg og mannen gikk på senteret, og titta litt i klesbutikker.

Spontant fikk jeg det for meg, jeg ville prøve en bukse i str. 38. Jeg har aldri kommet inn i 38 før, og drømmen har vært der om å komme inn i 38 i bukser. Det magiske tallet liksom, og jeg hadde str. 56 + i bukser på mitt største liksom.
Det var like før jeg skrek inne ifra prøverommet, og ropte på mannen omtrent.

image

image

image

Jeg fikk den ikke bare på meg, men den var ikke stram og ubehagelig en gang. Dæven jeg er god, tenkte jeg 🙂 Litt kvalmt å tenke kanskje, men jeg innser mer og mer hva jeg har oppnådd og jeg er i ferd med å komme i mål.

Jeg måtte bare rope det ut å dele det med dere også, i denne travle prosjekt tiden. Er uendelig happy med meg selv om dagen, og den følelsen kan ikke beskrives 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

4 svar til For en LYKKE!

 1. Chatrine Kullmer sier:

  Så fantastisk! Dette har du virkelig fortjent. Jeg har heiet på deg hele tiden og heier deg videre til ivf.
  Lykke til med alt sammen!

 2. Live M. Tandberg sier:

  Virkelig fantastisk, du har gjort en kjempejobb og det har gitt uttelling 🙂 Gratulerer så masse. Har selv gått ned fra 98.9 til 80.9 og merker at det begynner å gå litt tregere. Lavere vektnedgang i det siste, og kjenner vel at det napper og biter litt i motivasjonen… Er kjempeimponert over deg og skal bite tenna sammen litt til 🙂 Jeg vet at du har slitt litt innimellom både med motivasjon og noen dype daler – de havner vi nedi noen og en hver av og til. Ser på deg og skjønner at det nytter. Heia deg og lykke til med alt 🙂

 3. Marit Skare sier:

  Wow, gratulerer, dette har du virkelig fortjent, jeg har fulgt bloggen din lenge. Grattis 😄

 4. Anne sier:

  Virkelig imponerende hva du har oppnådd. 😄 god grunn til å være stolt av deg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s