Laks med grønnsakmos!

Enklere blir det knapt, og jeg er ganske fornøyd med at jeg har klart å begynne å spise atskillig mer fisk enn tidligere. Jeg har aldri vært et fiske menneske, og jeg har gjort mange forsøk tidligere på å ha fisk minimum 2 dager i uka. I det siste har jeg lykkes ganske bra, pluss at det egentlig bare har skjedd uten at jeg direkte har planlagt det. Vel, det kom vel egentlig som følge av prosjektet mitt. Når jeg skal komponere menyer, så må jeg jo smake på maten selv 🙂 Så har det bare fortsatt og forblitt sånn, og det er jo bra.

I tillegg har jeg rimelig dilla på grønnsakmos, av en eller annen grunn. Det er jo ikke negativt det heller da, det er jo sunt som bare det uten poteter. Her er en velddig enkel fiske middag, som lages på under 15 minutter.

Laks med grønnsakmos! (1 pers)

  • 1 laksefilet
  • 200 gram blomkål, brokkoli
  • 50 gram løk
  • 30 gram smør
  • Smak til med salt og pepper, urter

Fremgangsmåte!

  • Sett blomkål, brokkoli og løk på kok, i lettsaltet vann.
  • Steik fisken samtidig, i ca. 8-10 min på middels varme. Steketid avhenger veldig av tykkelse på fisken, 8 minutter vil nok i de fleste tilfeller være nok.
  • Ta vannet av grønnsakene når de er møre, mos sammen med smør og bruk stavmikser.
  • Smakes til med salt og pepper.

DSC_0044

Laks med grønnsakmos, ikke feil i det hele tatt 🙂 Bare prøv!

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s