Viktig informasjon- unik sjanse!

Da jeg starte prosjektet som nå er i full gang denne uka, visste jeg egentlig ikke hva som venta meg. Plutselig stod vi to sammen om det, og takk og lov for det. For med så mange deltagere, hadde jeg ikke klart det alene. Da fristen var godt ut, fortsatte påmeldingene å strømme på. Til de som ikke rakk fristen må vi bare beklage, et sted måtte grensen bli satt.

For at det ikke skal bli noen misforståelser, gjør jeg en ting klart med en gang.

Bloggen består slik den er idag, det vil ikke bli noen endringer. De som ønsker det, kan selvsagt fremdeles benytte bloggen min 100% gratis for tips og oppskrifter.

Det som imidlertidig ganske snart ble klart for oss, er det enorme behovet for hjelp. Vi har allerede utrolig mange intresserte på vent, som vil ha veiledning videre. Vi har bestemt oss for lengst for at vi vil fortsette. Arbeidsmengden denne uka har vært enorm, det har vært spennende og lærerikt. Det vi ganske tidlig så er at dette ikke kan fortsette som frivillig arbeid, vi viderefører til en ganske rimelig pengesum. For vi ønsker å fortsette å hjelpe folk, da som et tilbud og ikke et prosjekt.

Vi ønsker å lage komplette og nøyaktige menyer, med riktig fordeling av næringsprosent. Vi ønsker å veilede og støtte opp, være der for de som ønsker det. Mange trenger hjelp, og det ser vi helt tydelig og klart. Det er kanskje ikke så merkelig, når det er et hav av varianter av lavkarbo. I tillegg svirrer det tusen forskjellige råd, og hvordan skal man forholde seg til det? Jeg tror mange mislykkes, fordi de ikke får helt grep om hva lavkarbo er. I en verden hvor det er mer fokus på all erstatningsmaten, lavkarbo snop og alt man kan lage til med spesial ingredienser. Da er det lett å gå seg vill, og ikke forstå hva lavkarbo egentlig handler om.

Dette ønsker vi å hjelpe folk med, og dette skal ikke være dyrt. Det er ikke meningen at vi skal robbe de som er intressert i veiledning. Det tar lang tid bare å jobbe med å sette sammen menyer, ned i hver minste detalj. Veilede mennesker, tilpasse menyene og backe og støtte opp.  Dette er egentlig en unik sjanse, til å få personlig oppfølging. Til å lære seg lavkarbo, og få en helt eksakt plan å forholde seg til, til en atskillig billigere penge enn det som er vanlig rundt omkring.

Jeg og August jobber sammen med dette, og vi avlaster hverandre og vi spørr hverandre om råd. Vi innehar også litt forskjellig kunnskaper, som utfyller hverandre veldig fint i forhold til å hjelpe andre. Jeg er utdannet kokk for eksempel, og har stålkontroll på å sette sammen menyer. Det skal smake godt, og det skal være riktig balanse mellom fett, proteiner og karbohydrater. Jeg har jo også selv et vekttap bak meg som er svært, og jeg har jo ikke kommet hit jeg er idag tilfeldig. Jeg ønsker sterkt å bidra til at antall fedmeoperasjoner skal gå nedover, og ikke fortsette oppover slik som idag. Jeg vet hvordan det er å slite med vekta, og jeg har vært der selv.

August kan også veldig mye om lavkarbo, i tillegg så er han rå på kroppens funksjoner, trening og egentlig alt mulig. Spørr man, får man regel alltid et meget godt svar. Jeg tror at vi kan veilede dere veldig bra sammen, og vi har den fine fordelen av at vi har internett. Selv om vi bor langt fra hverandre, rådfører vi oss med hverandre når vi trenger en liten bekreftelse eller noe. Allerede nå i prosjektuka har vi jobba bra sammen, og ideen om å fortsette med veiledning vokste egentlig etterhvert som etterspørselen etter hjelp vokste.

For å gjenta litt, det skal ikke være kostbart, og jeg tror faktisk ikke det finnes så mye lignende til dette innenfor lavkarbo . Her får man det man trenger, en eksakt matplan å følge og god veiledning. Tilpassing av menyene blir gjort til hver enkelt ved behov, og det vil bli mulig å velge mellom flere forskjellige nivåer av mengde karbohydrater. Alt fra superstrikt, og opp til 50 gram karbohydrater om dagen. Det vi kommer til å vektlegge er å fremme vanlig mat, mat som kan kjøpes på matbutikker. Svært lite og sjeldent spesial ingredienser, kun ordentlig mat. Det er tross alt mat man skal leve på, det er det man trenger å lære seg. Ikke hva man kan lage varianter av, som man brukte å spise før. Og man trenger definitivt ikke shaker, barer eller piller. Vi trenger å lære oss nye vaner, og det vil vi hjelpe dere med.

De som er intresserte i tilbudet kan besøke vår hjemmeside, der er informasjon og butikk for kjøp. Vi tilbyr alt fra meny med veiledning for 1 uke, eller 4 uker. Til meny uten veiledning, for 1 uke eller 4 uker. Hjemmesiden besøker dere HER Om dere har spørsmål vedrørende opplegget, kan dere ta kontakt via kontakt skjemaet på hjemmesiden.

For de som ønsker veiledning, foregår dette i all hovedsak på mail. Så dette kan alle i hele Norge benytte seg av. Tenk om vi kunne få den gleden av å hjelpe til med å oppnå et friskere Norge, det ville vært helt fantastisk følelse. Jeg kan bare si det, det brenner i meg når jeg snakker om dette. Det er dette som er lidenskapen min, det er dette jeg vil jobbe med. Jeg føler jeg har mer enn nok kunnskap til å kunne veilede på en bra måte, og sammen med August som utfyller bra med sine kunnskaper blir dette kjempebra. Og dere, det er fremdeles mulig å gå ned noen kg før sommeren!

20150513233750961

Vi er klar for å veilede deg til din suksess!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Viktig informasjon- unik sjanse!

  1. Cecilia Alexandersen sier:

    Jeg er bare strålende fornøyd for at dette fortsetter. Denne prosjekt-uka har jeg lært masse jeg har kjent hva som fungerer for kroppen og hva som ikke fungerer for kroppen 🙂 Jeg har følt meg sett og jeg har fått en helt fantastik veiledning. Denne uka har hittil vært en utfordring, men fy søren jeg har klart det hittil, ned i vekt har jeg også gått. Gleder meg til endelg resultat på mandag. Å må bare si.Prisene er nesten gratis i forhold til hva dere gjør 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s