Ordentlig kraftfrokost, LCHF lørdagsfrokost!

Jeg er glad det er pinsehelg, for den uka som har gått har vel knallhard. Samtidig har den uken som har gått, vært en av de mest spennende i mitt liv. Det har vært gøy og lærerikt, og selv om det er knallhard jobbing, er jeg kjempe lykkelig også 🙂

Det har gått opp for meg at det kan være mulig for meg å jobbe med dette her på fulltid, iallefall på sikt.  Starten har vært over all forventning, og vi har jo bare nettopp lansert hjemmesiden vår. Der kan de som ønsker det kjøpe ferdige menyer, med bra og riktig sammensetning. Interessen har vært overveldende, og svært positiv. Det føles egentlig mest som om jeg drømmer, og at jeg snart skal våkne av at noen klyper meg i armen. Jeg håper imidlertidig at det ikke skjer, for det er jo dette jeg brenner for!

Idag var det ufattelig deilig å stå opp, og vite at jeg kunne være hjemme. Jeg har hatt det kjempekoselig som eksamensvakt denne uka. For helt fantastisk flink og flott ungdom, ingenting å si på det. Jeg stortrives på skolen der, med alle de hyggelige ansatte og elevene. Men jeg må innrømme at jeg idag, var ekstremt glad for at jeg visste jeg kunne være bare hjemme 🙂 Jeg kunne starte arbeidsdagen kl. 09.00 istedenfor 06.30 liksom. Men det virker som om det kan bli aktuelt for meg å jobbe mer på skolen også, sånn jeg forstod det igår. Så jeg er veldig spent på å få vite, hva de har tenkt for meg.

DSC_0056 (2)

Jeg tror egentlig dette bildet av meg idag tidlig vitner til en sliten Ingrid, sliten men lykkelig 😉 Grafsa på meg behagelig tøy, og tok en slack morning.

Da var det så deilig å bare lage en skikkelig kraftfrokost, som faktisk sitter i magen ennå hos meg. Hadde kyllingklubber ferdig laget fra igår kveld, så det ble en frokost som dette!

Frokost med kyllingklubber!

 • Kyllingklubber
 • Ruccola salat
 • Paprika
 • Agurk
 • Majones
 • 1 stekt egg

DSC_0057

DSC_0062Ble salig mett, for å si det sånn. Men så godt da, perfekt start på en pinseaften.

Jeg håper dere alle har en bra pinsehelg, jeg skal prøve å nyte den. Innimellom litt jobb 🙂 Kjenner jeg er ganske stolt om dagen….

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Ordentlig kraftfrokost, LCHF lørdagsfrokost!

 1. Gry O. sier:

  Det så deilig ut 🙂

 2. Cecilia Alexandersen sier:

  Jeg er veldig glad på dine veine at du har funnet ut at du kan leve av det du faktisk er sinsyk god på. Jeg er veldig glad for at du har innsett det og kan gi meg flotte menyer og herlig veilednign. Ser på det som en vinn vinn situasjon. Også må jeg bare si at det ikke bare er du som er stolt, jeg er virkelig stolt av deg. Gleder meg til veien videre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s