Oppdatering rundt vekta mi!

Nå er jeg snart ferdig med min 3 uke, på meierifritt (forutenom smør) og ingen søtning eller noe sånt tull. Bare vanlig mat og grønnsaker, og jeg stortrives. Mange lurer kanskje på hvordan det har gått med vekta mi, etter testuka hvor jeg gikk ned nesten 3 kg. Under uke 2 hvor jeg økte litt på med karbohydratene (15 gram karbo) og nå denne uka har jeg i solidaritet levd like strikt som våre prosjektdeltagere 🙂

Jeg har stresset MYE den siste uka, hodet mitt har vært under et større press en jeg trodde var mulig i grunnen. Men jeg har hatt det gøy, men det har vært mye stress. Mest pga at jeg jobba som eksamensvakt i tillegg, og fikk doble dager med jobb. Men da jeg sa ja til å jobbe som eksamensvakt, hadde jeg ikke peiling på at dette skulle skje. Rart hvordan livet bare kan lage nye veier, rart og godt 🙂 Angrer ikke på vaktene på skolen, med så mye fin ungdom. Og jeg gleder meg til å forhåpentligvis få jobbet litt mer der av og til.

Men med alt stresset, så har kroppen min holdt litt på vann blant annet. Så vekta stod litt stille, men jeg har mistet bra med vekt totalt disse 3 ukene.

Jeg har totalt gått ned 4,2 kg, det er ganske mye på 3 uker for meg som egentlig ikke har så mye mer å gå ned! 2,9 gikk av første uka mi, når vi testa prosjektmenyen (Som nå heter Boost Meny på butikken vår). 

Så på de 2 ukene etter første uka har jeg slett ikke gått opp i vekt igjen, jeg har bare gått mere ned. 1,3 kg har altså reist siden første uka var ferdig 🙂 Ingen tvil om at jeg har knekt koden min, det er helt sikkert. Jeg har sagt det før, jeg tviholder på dette til vektmålet mitt er i boks. IVF kravet mitt er jo allerede nådd, og enda en kilo til er av. Så jeg har allerede beveget meg under det, og jeg er superhappy for det. Nå gjenstår bare tlf. til Haukeland over pinsen, og jeg er rimelig nervøs for å si det mildt.

Så, jeg har klart å fortsette trenden nedover, av en enkel grunn. Jeg har fortsatt å holdt på gode vaner, det er viktig for alle som vil ned i vekt. Et problem blir ikke løst på en uke, å holde vekta, eller å gå videre ned, tar tid. Når man har nådd vektmålet så må man fremdeles jobbe, holde på gode vaner. Sånn er det, man kan ikke starte med en usunn livsstil igjen og samtidig forvente at vekta holder seg 😉

DSC_0649

Dessuten hadde jeg glemt hvor herlig mat uten meieriprodukter kan være, helt utrolig 🙂

Nå vil ikke alle menyene fortsette å være helt uten meieriprodukter, det kommer til å bli innslag av det fremover. Men balanse er viktig, og de som er kunder hos oss blir fulgt opp om de ønsker det. Så det er mulig å følge med på hvordan kroppen til hver enkelt takler å få litt meieri inn igjen i maten. Litt er nok ikke problemet, problemet er nok når man tror man kan spise ubegrenset…

Jeg er en meget glad dame om dagen, og har fått mange kommentarer på hvor mye jeg stråler. Det er ikke rart kan jeg si, med all medgangen jeg har hatt den siste tiden. Hatt enormt med motgang lenge, og nå virker det liksom som om min tid kanskje kan komme. Merker alikevel at jeg er litt redd faktisk, redd for at det er over nesten før eventyret har begynt ordentlig. Men det slår meg at jeg må nyte det som er her og nå, og bare la fremtiden vise 🙂

Besøk gjerne vår hjemmeside med butikk HER om du er nygjerrig på hva vi tilbyr.

Nå skal jeg vri hjernen min enda litt mer, og komponere nye retter. Såklart kommer enkeltstående retter til å bli delt på bloggen 🙂

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s