Idag tok jeg den skumle telefonen!

Jeg har helt ærlig gått og grudd meg litt til det, vet ikke helt hvorfor. For jeg har jo «knust» kravet mitt i henhold til IVF, og alt er jo vel. Alikevel har jeg drøya med å ringe Haukeland, men idag gjorde jeg det. Gledelig var det jo at jeg veier 2 kg mindre, enn hva jeg måtte veie. Enda mere gledelig var det jo at jeg fikk massevis av skryt, det gjorde godt. Men som alltid så har jeg litt vondt for å ta imot, skjønner ikke helt hvorfor. Det er noe som sitter igjen i meg, jeg har fortsatt litt for lite selvtillit og dermed litt lite tro på meg selv.

Nå må jeg bare si, at de siste ukene har selvtilliten min vokst utrolig mange hakk, kanskje jeg etterhvert kan få et fint nivå av selvtillit og at jeg har en fin balanse. For mye selvtillit er jo heller ikke bra så 😉 Grunnen til den økte selvtilliten er faktisk mitt nye firma, og alle de fantastiske og positive tilbakemeldingene. Hvem skulle trodd at jeg skulle jobbe med dette, fint lite visste jeg om dette for 4 uker siden. Det er som en drøm, det har jeg sagt før. Sier det igjen, det var det beste som kunne skjedd meg. Jeg er evig takknemlig for alle de fine tilbakemeldingen, og hvor glad og takknemlige kundene er for hjelp. Det varmer hjertet noe voldsomt 🙂 Firmaet mitt heter «Lavkarbtips for bedre helse-Ingrid Lone», og er nylig innregistrert. Som dere jo vet, er dette et samarbeid mellom meg og August. Det fungerer strålende så langt, det er  jeg glad for. Dere kan besøke hjemmesiden her, Lavkarbotips for bedre helse.

Der står det forskjellig informasjon, i tillegg til butikken.

Jeg er i veldig bra humør for tiden, og den tlf. til Haukeland idag toppa egentlig dagen enda mer. Vi har avtalt nytt forsøk til høsten, og det blir omtrent samme tidspunkt som ifjor. Er såklart litt nervøs da, for at det skal ende som sist. Krysser fingrene for at vekttapet mitt er til hjelp, og jeg satser på 3-4 kg til ned i vekt før den tid. Har inntrykk av at jo lavere vekta mi er, jo bedre sjanser er det. Det var iallefall det jeg fikk vite idag, så jeg fortsetter å kjempe på 🙂

DSC_0075

Hadde jo vært helt topp om det ville komme et lite vesen inni der 😉 Som betaling for mye hardt arbeid, over flere år. Har ikke akkurat vært enkelt å komme hit nei, men derimot beviser jeg kanskje for andre at det faktisk er mulig. Det er mulig å både unngå fedmeoperasjon, og det er mulig å klare å komme i mål selv om man møter dumper på veien. Er det en ting jeg har lært meg over disse snart 5 årene, er at man aldri skal gi opp. Er man konsekvent, får man betalt for det. Slurver man, får man straff. Sånn er det bare. Lavkarbo er ingen mirakelkur i seg selv, det krever fokus og full innsats.

Om du skulle ønske veiledning og hjelp, ikke nøl med å ta kontakt via hjemmesiden vår. Så kan vi se på hva som er best for akkurat deg!

På søndag kommer forresten første pulje med resultater fra prosjekt uka, holder på å jobbe med det. Jeg kan bare si det, der er det utrolig mange flotte prestasjoner! Så gled dere 😉

Dette innlegget ble publisert i PCOS og veien mot et barn! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s