Små mål kan også føles store!

Endelig så har jeg kommet meg dit også, for vært lille mål jeg nå klarer å nå på min vei. Blir jeg utrolig glad av.

Tok noe lenger tid enn planlagt å komme inn i denne buksa, men godt mulig den har passa en stud. Jeg har bare ikke kommet på å prøve den igjen, opp i alt som skjer om dagen. Idag har vært en travel dag, og jeg har kommet litt skeivt ut. Ikke noe nytt om dagen for øvrig, men jeg storkoser meg virkelig.

Jeg har vært i intervju idag, med avisa Sunnmørsposten, det gikk kjempefint. Det hele skjedde også så fort, at jeg ikke rakk å bli noe nervøs på forhånd. Så selv om jeg måtte flytte om litt på arbeidsdagen min, så var det egentlig bare bra at det skjedde fort. Var et behagelig intervju, så det var egentlig bare en særdeles hyggelig opplevelse 🙂

Idag tidlig var tiden kommet, for å prøve buksa jeg aldri har kunnet bruke. Jeg kjøpte den som en bukse i 2012, som skulle være mål for å komme inn i. Men dere vet alle hvordan 2013 var, så jeg beveget meg feil vei i forhold til målet kan man trygt si. Nå er jeg derimot i mål med den, og seieren smaker ikke mindre godt. Den smaker vel heller ekstra godt, siden jeg vet hvor utrolig hardt jeg har slitt for den.

wpid-20150302_171923.jpg

Utrolig dårlig bilde, men dette var tatt forrige gang jeg fikk den såvidt igjen. Den var ufattelig stram da, og imellomtiden (etter påske) har jeg nok vært «ute» av den igjen også en periode. Nå derimot sitter buksa sånn noenlunde behagelig på, den er stram, men ikke ubehagelig stram som på bildet over her. Stram og tettsittende skal den jo være så, nå får jeg puste i den også 🙂

DSC_0087

DSC_0088

Forskjellen er jo ikke akkurat tydelig, men jeg merker det når jeg har den på for å si det sånn. Klarte ikke gå i den forrige gang, så det er fremskritt. Men det burde det jo være siden jeg veier 3 kg mindre nå, enn forrige gang.

Er ganske motiverende og ha plagg liggende, som man jobber mot faktisk. Jeg vurderer nå å kjøpe inn noe som er litt for lite, som jeg kan bryne meg på fremover. Men tror det isåfall må være en kjole eller noe. Har ikke helt bestemt meg faktisk, må tenke litt på den. Jeg vet bare at når jeg tar meg ut lønn, skal jeg unne meg en liten shoppingrunde 😉

Tror for øvrig jeg er nødt til å få meg en litt nyere sommer garderobe også, for jeg er nok for «slank» nå for mange av de klærne jeg har der. Veier jo omtrent 20 kg mindre nå, enn da jeg kjøpte dem så 🙂

Jeg tror ikke jeg hadde vært her jeg er nå, om det ikke var for maten jeg nå spiser. Endelig har det løsnet ordentlig for meg, er så super happy for det. For øvrig storkoser jeg meg med å blogge ned resultater fra prosjektuka, der er det så mange flotte resultater at jeg blir helt rørt. 

Dette innlegget ble publisert i Min reise ned 10 kg til! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s