Roastbiff- en munnfull av ren lykke!

For en stund tilbake lagde jeg roastbiff for første gang, her hjemme. Såklart har jeg laget roastbiff før, jeg er ikke kokk for ingenting 😉 Men det har aldri blitt til at jeg har laget det her hjemme, og når jeg ikke har jobbet på et restaurant kjøkken på en del år. Da har det blitt lite hjemmelaget roastbiff, rett og slett.

Nå har jeg laget to ganger på kort tid, og det er kjempe enkelt. Du vil ikke tro hvor enkelt det er, all kan klare det!

Jeg har blogget oppskrift her for en stund siden, men synest egentlig den fortjener mer oppmerksomhet. Så gå inn her og les (link) Der får du vite hvor fantastisk enkelt det er,  ikke noe komplisert. Du trenger ikke steketermometer en gang, om du føler oppskriften der. Den gjør seg selv, rett og slett.

DSC_0283

DSC_0297

DSC_0296

Dette er vel noe av det beste man kan få! Jeg bruker flatbiff, og tenker å gi dere et tips. Det trenger ikke være Gilde kjøtt for eksempel, for at det skal bli bra. Jeg kjøper flatbiff i Coop Extra sitt merke, 159,- kg Ut av en kg får man mye roastbiff, og iallefall vesentlig mye mer enn om man kjøper ferdig. Den man kjøper ferdig kan jo heller ikke sammenlignes smakmessig. Det er to forskjellige verdener, bare prøv 😉

Du trenger knapt å gjøre en innsats på kjøkkenet for å gjøre dette her, det er bare å brune kjøttstykke å slenge det i ovnen. Resten gjør seg selv 😉

Store anbefalinger fra meg iallefall, noe av det beste jeg vet!

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo frokost/kvelds/lunch! og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s