En reise tilbake i tid!

Jeg har en skinnjakke hengende i gangen, strørrelsen på jakka sier 54. Jakka har ikke vært i bruk på 4,5 år nå snart. Ikke aner jeg hva jeg skal gjøre med den heller, men tror jeg blir å beholde den som et «minne».

Et minne om hvor jeg aldri skal igjen, rett og slett.

DSC_0092

DSC_0093

DSC_0098Jeg har kast ufattelig mye av klærne fra da jeg var stor, denne her er vel en av de få tingene jeg enda har… Har sikkert noe med at jeg ikke har hatt hjerte til å kaste den, for jakka kosta 1600,- tror jeg det var og er i ekte skinn 🙂

Er jo litt ekstra stas idag, når jeg kan kjøpe meg helt vanlige jakker i vanlige butikker slik som andre 🙂 Kjenner jeg begynner å få litt shoppinglyst i blodet mitt, og det har jeg ikke hatt så mye av tidligere i livet. På den andre siden har jeg aldri vært oppriktig fornøyd med meg selv tidligere heller, har bestandig vært misfornøyd med noe ved meg selv. Er på vei til å komme meg over det, og faktisk bare være fornøyd med slik jeg er. Det er kanskje en mental prosess, mer enn en fysisk en.

Det å reise litt tilbake i tid sånn, og vite at på et tidspunkt så kunne jeg ikke ha den jakka ordentlig igjen en gang. Det letter på humøret, anytime. Om du er en av dem som jobber deg til et lettere liv, spar på «noe». Ikke kast alt, selv om det er fristende. Det er moro å ha, og se tilbake på rett og slett.

Minner som motiverer til å unngå gjentagelse 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s