En ikke fullt så hemmelig beundrer :)

For en deilig helg dette her har vært, jeg har ikke gått med konstante høye skuldrer og jeg har klart å slappa av litt. De siste ukene har vært intensive i grunnen, men nå har jeg hodet godt over vannet. Det føles deilig. Jeg håpte på sol i ettermiddag, men skjønte jeg var vel optimistisk når det hølja ned ute. Sånn er det, den deilige sommer på vestlandet liksom. Igår fikk jeg sittet litt ute på ettermiddagen, etter jobb. Da var det herlig sol, og faktisk ganske så varmt.

Ellers så står det bra til om dagen, har det ufattelig bra og kan ikke huske sist jeg hadde det så bra. Lønn for hardt strev kan det kanskje kalles?

Har følt meg litt «tjukk» i det siste da, men kroppen min har holdt på en del vann. Blanding av stress og hormoner tenker jeg, så det går seg nok til 🙂

DSC_0176

DSC_0177Min ikke fullt så hemmelige beundrer, følger med kan man si. Herrefred for en katt, så oppmerksomhets syk at det skulle ikke vært lov nesten. Samtidig så er han verdens snilleste, ikke noe tull som regel. Ser ut som om han kvesser klør på veggen på ene bildet der, det gjør han IKKE for å si det sånn 😉 Han vil opp til «mamma» 😀

Jeg gleder meg til tirsdag, virkelig gleder meg. Jeg skal på shopping, og jeg gleder meg… Trodde ikke den dagen skulle komme med det første, men at jeg gleder meg til å shoppe er faktisk litt stort. Ny sommergarderobe må til, håper jeg finner noe jeg liker. Alle sommerklærne mine er altfor store nå, så her trengs det nye 🙂 Kan ikke huske sist jeg veide så lite, det har ikke vært i mitt voksne liv iallefall. Så håper shopping runden blir gledelig.

Det vil jo vise seg hvilken str. jeg må ha nå, tenker det kommer til å variere litt fra butikk til butikk. Noen klær kan jeg faktisk bruke str. 38 nå, enkelte bukser. Blir spennende, men det hadde bare vært typisk om jeg ikke fant noe særlig. Finner alt når jeg ikke kan shoppe, og ingenting når jeg kan 😉

Uansett, blir koselig. Skal møte en venninne også, så det blir bra det.

Ønsker alle sammen en minst like fin dag som jeg har, måtte alle ha det fint! 

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s