Ekte sunnhet!

Tenker å vise dere, virkelig vise, to helt forskjellige jenter. Den ene har slanka seg med mager kost en stund, og den andre har levd 4,5 fantastiske år med lavkarbo som kosthold.

image

Til venstre har jeg over en periode levd på mager mat, i 2008 tror jeg. Har gått ned noen kg, men ser jeg sunn ut?

Jeg må si jeg blir litt skremt når jeg ser bildet, sammenlignet med nå (til høyre). Jeg vil si at denne bilde sammenligningen burde skyve all tvil til side. Lavkarbo er definitivt sunnest og best for kroppen min, og jeg er nok ikke den eneste det gjelder for. Regner med dere også ser den helt tydelige forskjellen på meg?

På venstre bilde er jeg bare 25 år, det ser ikke sånn ut. Jeg ser mye eldre ut, og direkte usunn ut. Dessuten er det jo ikke særlig vanskelig å se at jeg er både misfornøyd og ulykkelig, deprimert. På bildet til høyre, som er tatt nå nylig. Ser jeg jo sunn, glad og fornøyd ut. Tvers igjennom 🙂

Det finnes ikke tvil i mitt hjerte, lavkarbo er sunt og bra for kroppen.  Jeg stortrives, har kontroll på vekta og kjenner en harmonisk kropp som jeg aldri før har erfart. Før lavkarbo føltes det ut som et konstant kaos innvendig, føltes vondt og ikke godt. Fortvilelse…..

Er en sann glede å nå jobbe med å veilede andre, mot en bedre hverdag. Får så enormt mye igjen av å jobbe med dette, helt fantastisk å få lov og muligheten til å bedre andre sitt liv. Slik jeg har bedret mitt eget! Det føles helt sprøtt å ha fått livet endret så mye, på bare noen få år. Fra dette….

image

Til dette….

image

Endelig føler jeg at resten av mitt liv er forran meg, uten frykt for å dø av fedme/hjertestans. Uten frykt for en haug med livsstils sykdommer, som faretruende hang som en mørk sky over meg. Alle blodprøvene mine er perfekt som legen sier, det er bare helt utrolig deilig. Jeg er så takknemlig for at jeg oppdaget lavkarbo, og faktisk tok meg den tiden som var nødvendig for å lære meg det. I tillegg har jeg fått erfare at det slett ikke er noe feil med viljestyrken min, det var noe feil med kostholdet 😉

Trenger du hjelp? Ta gjerne en titt HER, (adlink) for å se hva jeg/vi kan tilby 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Ekte sunnhet!

  1. Guro Skeie Vik sier:

    Fantastisk, Ingrid ! Gode, kloke, fine deg ! 😘

  2. Pulverheksa sier:

    Fantastisk, Ingrid! Det er helt tydelig at du har endret deg veldig, ikke bare fysisk men også psykisk! Husker da du var usikker på om du turde å stå frem med navn og bilder, til de første bildene, og til nå når du hjelper andre! Det er bare helt fenomenalt!! Du kan med rette være enormt stolt av deg selv!! Respekt! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s