Føles skikkelig dumt å si!

Føles dumt å skulle formidle dette her, da det lett kan mistolkes. Jeg håper ikke andre føler seg tråkka på, eller synest jeg er «bortskjemt» og er helt dust. Dette handler om følelser, rett og slett. Jeg vet de er «feil» og at det er hodet som tuller med meg.

De siste 7 ukene ca. har jeg gått ned 7 kg, det startet med Boostmeny (adlink) på testuken til meg og August. Siden det har det gått ekstremt bra, med strikt lavkarbo. Kiloene har gått av, og 7 kg på såpass kort tid er mye for meg i grunnen. Det er bare et «problem»…. Jeg føler meg feitere og feitere! Det høres sikkert kjempedumt ut, og jeg regner med at dere synest det høres helt sløvt ut.

Problemet er bare at jeg ser det ikke, jeg føler meg skikkelig feit over ræva og lårene. Ser meg selv i speilet, og tenker at det vises ikke litt en gang. Sa til flotte mannen min igår, at jeg synest jeg ser feitere og feitere ut. Han fattet jo ikke hva jeg snakka om, skjønte null og nada. Andre jeg har spurt sier også det samme, de ser ikke «hvor» hen jeg er feit…

image

Jeg ser at vekta går nedover, i finere tempo enn på lenge! Kles størrelsene går nedover i samme takt, og jeg burde SE det.

Når må jeg jo legge til at jeg innerst inne vet at det er hodet mitt som spiller meg et puss, det er ikke sånn at jeg tenker det er en god ide å gå ned 15 kg til liksom 😉 Kunne bare ønske at hodet fungerte litt bedre, men jeg har ikke kontroll over følelsene mine. Jeg ser det jeg ser liksom…

Det går antageligvis så hurtig nedover om dagen, at jeg ikke rekker å registrere det. Enkelt og greit 🙂 Så her skal det jobbes med hodet fremover, det er helt klart. Nytter ikke å ha stålkontroll over kostholdet, om man ikke har med seg hodet og klarer å følge med!

Ta det med dere, og husk på det. Det er ikke alltid det man «ser», stemmer overens med virkeligheten.

Dette innlegget ble publisert i Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Føles skikkelig dumt å si!

 1. Pulverheksa sier:

  Har hørt om det før, at de som går ned fort kan oppleve sånt. Skummelt! Får meg til å tenke på om det er årsaken til at folk får anoreksia!

  Kanskje jeg bare skal være glad for at det ikke går alt for fort her! Men tror nok min kjære hadde stoppet meg uansett… han er redd jeg skal bli FOR tynn… hehe… han liker oss jenter med litt kjøtt på kroppen 🙂

  Jaja, jeg var ca 90 kg da vi møttes, så det må være trygt å komme meg dit igjen. Er 106 nå 🙂

  Tro meg Ingrid, du har bare blitt tynnere! Og et par-tre kilo går helt sikkert bra! Men ikke la det ta overhånd!! 😀

 2. Linnpinn sier:

  Dette er et kjent fenomen. Da jeg slanket meg for første gang så gikk jeg ned jevnt og trutt, og hjernen var med på fenomenet. Så startet jeg med styrketreningen og nedgangen fikk en boost, dermed rakk ikke hjernen å følge med på lasset. Det tok litt tid før den fikk hentet seg inn igjen. 😉

 3. Guro Skeie Vik sier:

  Ja. Nettopp. Akkurat. Det er hoooodet ! Som du kommenterte første gang jeg ble vâr deg. Hodet. Takk, Ingrid 😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s