Grillribbe med sommer bearnais!

Litt stille fra denne kanten den siste tiden, men nå er jeg her igjen. Har vært på besøk hos min familie, fra torsdag til igår. Så igår tidlig reiste vi hjem igjen, og det er en hel dags kjøring så man blir litt sliten. Har skjedd mye mens vi har vært der også, så har ikke akkurat fått lada noe heller. Har jobbet hver eneste dag som vi har vært der også så, i tillegg til alt annet som har skjedd 🙂

På veien hjem igår fant jeg disse små boksene med bearnais, som det kommer flere og flere av i handelen nå. Måtte jo helt klart prøve ut, da jeg har hørt masse positivt om dem. Jeg kjøpte av merket Eldorado, og dem ser sånn her ut.

DSC_0200

DSC_0202

DSC_0204Idag brukte jeg den vanlige sommer bearnaisen, og jeg må si det var godt spisende. Den slår nok ikke den man lager selv må jeg dog si. Jeg har en oppskrift på kaldrørt bearnais, som er kjempegod HER. Men for mange er det enkelt å ta med seg en boks i butikken, og jeg må si at smaken var ikke værst. Jeg har ikke prøvd Chili Bearnaisen enda, men den tenkte jeg å teste imorgen.

Ble uansett en kraftig og god middag, ble stappa mett.

DSC_0212

På tallerken har jeg 3 biter grillribbe, 200 gram blomkål og brokkoli som først er dampa litt. Så har jeg surret den litt i panna, ved siden av kjøttet. Det er det hele, utenom bearnaisen. Så absolutt en enkel og grei middag, som smaker godt. Metter bra også, for å si det sånn… Høy fett faktor 😉

Ikke dum sommermat, og er jo lett å slenge på grillen også om man vil det. Jeg krydret mine grillribber selv, ved å gni dem inn med

  • Salt
  • Pepper
  • Paprikapulver
  • Hvitløkspulver
  • Chili

Lot dem ligge med det på seg i en halv times tid, smakte digg. Veldig greit å krydre selv, om man vil unngå evt. sukker i marinaden på dem man kjøper ferdig marinert.

Sommermat på alle fat, enkelt og godt. 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s