Løshud til besvær!

Jeg skrev igår at jeg føler meg feitere og feitere (link til innlegg), i takt med at jeg går ned i vekt. Jeg har jo reflektert litt rundt dette her, og har jo lyst til å finne ut av det. Jobbe med hodet rett og slett, for det behøves.

Jeg tenker, jeg får ganske slapp hud av vekttapet. Farten på nedgangen den siste tiden, har ikke akkurat hjulpet på slapp hud. Denne huden minner meg veldig mye om fett, rett og slett. Jeg tar det for fett, det er slapt og det er mindre pent. I det daglige er det ikke sånn at jeg går å tenker 24/7 på dette her, jeg prøver å tenke positivt å være fornøyd. Men det skjer noe med kroppsformen, etter stort vekttap. Tyngdekraften jobber definitivt imot, og ting «trykkes» liksom nedover mot midten.

Jeg tror helt bestemt at den løse og slappe huden, er en grunn for at jeg føler meg stor. Har lagt veldig godt merke til at lårene mine også begynner å bli rimelig «slapp», magen og brystene har lenge vært et problem. Underarmene har jeg jo også hatt heng på, men er først nå jeg ser at huden for alvor begynner å henge ordentlig mye. Jeg tok noen jumping jacks her, som en sånn rask treningsøkt for noen uker siden. Det klaska i løshuden, har ikke hørt det så ille før. Jeg mener, det «klappet» mens jeg hoppet. Har bygget meg opp et stort kompleks for lårene mine den siste tiden, pga «rar» form. Det har nesten større grunn for at jeg ikke vil gå i badetøy, enn magen og brystene.

DSC_0215

DSC_0217

DSC_0219

Når jeg tenker på antall kilo som er borte, er det jo ikke så ille løshud situasjon. Men jeg har noen verre områder enn andre, som jeg ikke tenker å vise. Jeg kunne ønske jeg kunne tørre å ta på meg bikini eller badedrakt i sommer, og bare føle meg vel. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke tror jeg kommer til å få det til… Jeg skal strekke meg til kjole i sommer, vet ikke om jeg kommer meg lenger enn det. Jeg har en liten indre stemme som nekter meg å gå i badetøy, det er nok den indre mobbestemmen som sier jeg ikke kan vise meg sånn.

Sånn er det, har man blitt mobbet for kroppen før i sitt liv. Vil man alltid finne en eller annen grunn for at man ikke er god nok, man vil alltid finne noe som er feil. Om det så er størrelsen på kroppen, eller andre mangler man finner. Løshuden holder meg nok en god del tilbake, jeg tror helt ærlig at jeg hadde følt meg bedre om den ikke var der. Samtidig så har jeg også den indre stemmen som sier at jeg bare syter, og lager problemer av ingenting. Kanskje den samme indre stemmen, som er redd for å bare være lykkelig. Krever jammen meg sitt å få orden på sine egne følelser, det ligger i våres natur å finne problemer. Stadig nye problemer, er det ikke rart?

Som jeg kunne ønske jeg kunne klare å bare kaste meg ut i det, men jeg tror helt ærlig at jeg ikke kommer til å klare det. Selv om jeg innerst inne har lyst til å gå på stranda, å kose meg som «alle» andre!

Dette innlegget ble publisert i Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Løshud til besvær!

  1. Hilde sier:

    Du skal være stolt av løshuden din ❤ Den er resultatet av at du har vært så flink med maten ❤ Gå på stranda og vis fram hva du har greit ❤ Jeg synes helt ærlig at du er flott og et stort forbilde for meg ❤

  2. Elisabeth Hjelm sier:

    KJENNER MEG SÅ IGJEN !!

  3. Cecilia Alexanders sier:

    Må virkelig di at du ser fantastisk flott ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s