Chili bearnais!

Igår prøvde jeg ut chili bearnaisen til Eldorado, så prøvde jeg babyspinat for første gang. Jeg har ikke vokst opp med spinat, og på de stedene jeg har jobbet som kokk har heller ikke spinat vært i bruk. Litt merkelig kanskje, for den er jo både sunn og tydeligvis god 🙂

Steikte meg grillribbe, hadde på spinat, stekt sopp og chili bearnais. Jeg var trøtt som en strømpe igår, og det har jeg for såvidt vært idag også 😉

DSC_0222

Da er det velsignet godt med enkel og ukomplisert mat.

DSC_0200

Det var altså chili bearnaisen jeg prøve igår, det merkes definitivt at det er chili i den. Synest ikke at den var for sterk, men det kjentes og det skal det jo. Reagerte litt på, og det gjelder for såvidt den andre vanlige bearnaisen også, at det er litt lite smak. Jeg likte den vanlige sommer bearnaisen bedre, må jeg si. Men ingenting slår hjemmelaget, det er bare helt greit. Disse her er høyst spisende, men var litt lite smak.

Ble veldig positivt overrasket av den babyspinaten, så det kommer jeg til å fortsette med. Babyspinaten er høstet tidlig, og er derfor mild og delikat i smaken 😉

Det er så herlig å ha enkel mat om sommeren, og alle elsker jo grillmat. Må innrømme at det er altfor sjeldent at vi griller, men det har nok sammenheng med at vi ikke har så veldig ideell plass å grille på ute. Hadde nok grillet atskillig mer, om vi hadde hatt terasse.

Det går mot jobbehelg, igjen, for min del. Men jeg storkoser meg om dagen, så hver jobbedag er en stor glede for meg! Ønsker dere alle en riktig god helg. 

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s