Entrecote med grønnsaker!

Jeg må bare si det, jeg koser meg sånn med lavkarbo mat. Jeg savner absolutt ingenting, og jeg mener det av hele mitt hjerte. Selvfølgelig så kan jeg som alle andre få lyst på noe ekstra, jeg er menneske jeg også.

Men sånn i det daglige lever jeg veldig fint med lavkarbo mat, rent kjøtt og ren fisk. Grønnsaker og gode fettkilder. Jeg trenger ikke noe mer enn det, og jeg kjenner jeg blir noe provosert når jeg hører folk synest synd på oss som spiser lchf. Hvorfor er det synd på oss?

Er det synd på oss fordi vi ikke spiser kaker, vafler, boller, poteter, ris, pasta, brød og alt annet «crap» ? Jeg synest overhodet ikke synd på meg selv, og jeg spiser innmari god mat hver dag.

Til helga hadde jeg kjøpt entrecote, og det smakte nydelig godt. Det var litt i overkant mye fett på den synest jeg, og det kommer fra meg som er ganske så hardbarka LCHF spiser. Er ikke ofte jeg må skjære bort noe fett, men det gjorde jeg på denne.

Men saftig, mør og god var den. Igår kveld steikte jeg grønnsaker, og idag brukte jeg rå grønnsaker til. Igår hadde jeg bearnais og hvitløkssmør til, idag hadde jeg rømmedressing til.

DSC_0228  DSC_0234

Det er noe herlig ved å spise et godt stykke kjøtt, eller et godt stykke fisk. Med grønnsaker og noe saus eller hjemmelaget dressing. Det å bare være fornøyd med det, uten at man føler man må ha noe annet.

Absolutt å anbefale, spør du meg 🙂

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Entrecote med grønnsaker!

  1. Marit Skare sier:

    Jeg er så enig med deg, det er så MASSE deilig mat på LCHF . Jeg har kost meg i mange år med denne måten å spise på og nå koser meg nå med deres menyer. Tusen takk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s