Lading av batteri!

Idag måtte jeg ut en tur, for bilen skulle innom verksted. Jeg hadde to valg, reise hjem igjen med taxi og dermed få jobbe mens den ble fiksa. Eller jeg kunne reise til sentrum, slappe av og nyte været litt. Lade batteriet litt opp igjen, rett og slett.

Jeg var lenge i tvil, for jeg tenkte at jeg helst måtte jobbe. Så spurte jeg verkstedet når de trodde bilen var ferdig, og når svaret var 12-13 tiden var saken grei. Jeg bestemte meg for å reise til sentrum, og spurte ei venninne om hun hadde tid til å møte meg. Litt sånn på sparket.

image

image

image

Ikke helt strålende sol da jeg ankom sentrum, men den kom igjennom til slutt.

image

Det ble rett og slett en nydelig dag, og det endte med ganske så produktiv jobbing når jeg kom hjem igjen. Okei, så ble det bare 5 timers arbeidsdag idag. Ingen verdens krise skjedd av den grunn, har hatt nok 10-12 timers arbeids dager de siste ukene.

Med andre ord, jeg angrer ikke. Det var deilig og forfriskende 🙂

Så får jeg heller ta en lengre arbeidsdag imorgen, når det uansett ikke er meldt sol. Perfekt!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat!. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s