Mat med campingliv!

Ja, nå har det vært stille fra meg en del dager. Har sine naturlige grunner egentlig, har hatt det travelt, stressende og svært lite søvn.

image

Dette er nå utsikten fra campingvogna vår, et koselig lite cirkustelt. Vi har satt det opp idag, for premiere imorgen på Dokka Camping. Blir spennende, og vi håper på mange glade barn og voksne imorgen 10. juli kl. 18.00 🙂

Innimellom alt har jeg min andre jobb også, med lavkarbotips for bedre helse. Så det er nok å henge fingrene i.

image

Da er det bra å ha avtalebok på plass, slik at hodet ikke blir overfylt.

Ellers så går det kjempebra med kostholdet, jeg har ikke skeiet ut med noe som helst som er høykarbo.

image

Jeg har unnet meg bær da, med kremfløte. Ikke noe søtning på, etter så lang tid uten søtning er bærene søte nok i seg selv. Ufattelig gode de norske jordbærene nå.

Ellers går det mest i store prosjoner med salat, kjøtt/grillmat og gode dressinger, hjemmelaget med hvitløk og rømme.

image

Kort sagt, jeg har det supert. Utrolig mestringsfølelse å ha full kontroll på kostholdet i denne situasjonen, det har jeg ikke lykkest før. Føler egentlig ikke behov for noe heller, godt å kose seg med bær da. Men de avler faktisk ikke lysten på mer hos meg, merkelig nok. Men sjokolade, det er ikke smart….. Er vel min værste trigger, så velger å ligge mest mulig unna der ja. Har ikke rørt det på over 2 mnd nå 🙂

Det har vel sjeldent skjedd før 🙂 Litt stolt av det, men kommer nok til å spise på et tidspunkt. Men bare det at jeg klarer å la være å spise det, om jeg går inn for det. Det føles veldig bra 🙂 Håper dere har en bra sommer!

Kom gjerne på forestilling med familien imorgen kl. 18.00 på Dokka Camping om du er i nærheten. Mye moro for store og små, og sirkusskolen som alltid er like populær for både små og store.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap! og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s