Sommeren 2015!

Nå går turneen mot sin slutt, den har vært eventyrlig på flere måter. Samtidig som den har vært eventyrlig, så har den også vært slitsom.

Ikke så slitsom som ifjor, men det merkes godt etter noen uker på veien. Vi har møtt mest medgang i år, men noe motgang er det jo såklart alltid.
Publikums økningen har vært stor i år, det gjør godt. Vi har hatt mange glade publikumere, og takknemlig publikum. Glade barn, og glade voksne.

image

Nå er det bare 3 forestillinger igjen, det føles helt rart. Plutselig er vi hjemme igjen, med en drøss av gode minner. Denne sommeren har vært fantastisk, veldig problemfri og en økning på over 100% på besøkende.

Det blir trist å si hade til artistene, når vi reiser rundt sammen i flere uker blir det som en liten familie. Samholdet har vært veldig bra i år, og det har vært harmoni i leiren (stort sett) 😀

Jeg har fått lært meg en del nye ting og triks, når jeg har hatt tid til det. Men mye jobbing har det blitt. Spesielt siden jeg har hatt 2 jobber, både med cirkuset og med mitt andre firma. Det har slitt, men det har også godt bra med hjelp fra min forretningspartner August.

image

(Legg merke til fuglen som flyr over taket, la jeg ikke merke til før etter bildet var tatt).

Maten i år har vært okei, den har ikke vært super bra (noe jeg var forberedt på). Den har heller ikke vært såååå ille som de andre årene. Men det har langt ifra vært som hjemme, men nå er jeg ganske i mål da. Så de vann kiloene som evt. har kommet på, flyr fort når jeg er i rutine igjen hjemme. Vi reiser siste etappe hjem på neste mandag, hjem til dusj, leilighet, tv og ordentlig og sunn mat! 🙂

image

Jeg kunne gjort det bedre, jeg kunne gjort det verre. Gjort er gjort, og kostholdet kommer dit det skal være igjen. Jeg er ikke redd, stresser ikke og vet akkurat hva jeg må gjøre. Livet er ikke perfekt, sånn er det.

Igår hadde vi en særdeles dårlig hendelse, og hele gjengen her ble litt nedfor med laber stemning pga det. Det skal jeg ikke skrive om her nå, kanskje det kommer etterhvert.

Bloggen er oppe å går igjen fra tirsdag neste uke tenker jeg, da er jeg hjemme og kan igjen konsentrere meg fullt og helt om kostholdsveiledning og bloggen.

Gode ønsker til dere alle!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsprat! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Sommeren 2015!

  1. Heidi sier:

    Synes dere er flinke jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s