Min store akilleshel!

Nå er det bare en helg igjen hvor vi er borte hjemmefra, og jeg kan si jeg føler meg rimelig oppblåst om dagen. Det er nok mer enn bare en følelse, for jeg ER nok oppblåst også. Spesielt den siste uken, har det kommet feil mat ned i gapet mitt. Hvem sin feil? Såklart min egen 😉

image

Jeg har en STOR akilleshel, det har jeg alltid hatt siden start. Det er nettopp når jeg er utenfor hjemmet i lengre perioder, og ikke har mine faste rutiner. På en måte er jeg glad for at det er akilles helen min, for hadde den vært at jeg spiste i smug hjemme…. Ja, da vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Jeg er jo tross alt mest hjemme, og der vet jeg at alt går fint for det meste.

Det er bare noe med å være på farten, med mye å gjøre. Dårlig tilgang på kjøkken, og mye å gjøre. Alt dette er egentlig sabla dårlige unnskyldninger, for det finnes MASSE jeg kan spise som bare er å hive nedpå….

image

Fettkaffe er en enkel løsning, jeg har benyttet meg av det en god del. For jeg har vært flinkere i år totalt sett. Men det som startet tålig bra, har utviklet seg i feil retning spesielt siste uken. Jeg samler hurtig vann i kroppen ved feilt kosthold, i tillegg så blir jeg forstoppet og oppblåst i magen. Så jeg ser rett og slett gravid ut, selv om jeg absolutt ikke er det.

Nå lengter jeg tilbake til min gode rutine, snart er vi hjemme igjen etter sommerens eventyr. Da er det fokus, jobbing og så ferie etterhvert.

image

Ha ha, de gale har det godt sies det 🙂

Om få timer gjennomfører vi vår siste forestilling på denne turneen, det er ganske trist på mange måter. Men godt er det også, for jeg er helt ærlig døds sliten. Jeg har ufattelig vondt i leddene mine, og er en smule utmattet.

Selv om mannfolka har gjort 90% av den fysiske tunge jobben. Jeg gruet meg litt for å reise med kun mannfolk i år, men det har jo selvfølgelig gått helt fint. Gugge (klovnen vår) kjente jeg fra før, og Oliver er bare grei og flink. Null problemer, og null drama 😉

Imorgen sier vi hade til Sørlandet Feriesenter i Risør, og sier etter noen timer på veien «Hei» til et hotell på Hamar. Der skal vi tilbringe en helg, med avslapping og kos. Vi får også se vår kjære pusegutt igjen imorgen, og håper at han ikke har glemt oss helt.

image

I mellomtiden må jeg bare innse ovenfor meg selv, at jeg fremdeles ikke er flink på å følge mitt kosthold når jeg er stressa og utenfor mine faste rammer. Sånn er det, men det er aldri for sent å bli bedre. Heldigvis 🙂

Dette innlegget ble publisert i Følelser og tanker i forbindelse med stort vekttap! og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s