Smørstekt kinakål!

Dette bør ikke undervurderes som tilbehør, virkelig smakfullt og godt til alle typer kjøtt og fisk.

Hvordan?

Det er veldig enkelt! Skjær opp ønsket mengde kinakål i strimler, smelt en spiseskje smør i en kjele. Tilsett et fedd finhakket hvitløk, eller 1 ts «hvitløkspasta» fra tube. Fres kinakålen i 2 minutter, smak til med salt og pepper.

image

Spiste dette til grillribbe idag, veldig godt.

Skikkelig deilig å være hjemme igjen, og ikveld skal jeg spise reker med majones og sitron. Gleder meg ordentlig 🙂 Maten er med andre ord veldig på plass igjen, hvilket bare er en befrielse.

Jeg har brukt meieriprodukter i sommer (Juli), jeg velger å fjerne det igjen nå for en periode iallefall. Har blitt litt vel mye jordbær med fløte, og fløte i kaffen i sommer.

Nå kan det bare gå oppover, eller nedover alt etter som hvordan man ser det 😉

Har du kommet inn i ruinene dine etter sommeren? Trenger du hjelp?

I hele august har vi kampanje på veiledning/menyer i vår nettbutikk. Ved kjøp av 4 ukers meny i valgfri kategori, får du en uke Boostmeny som kickstart først, helt gratis! Sjekk vår nettbutikk HER (adlink) for å se hva vi har å tilby. Ved spørsmål benyttes kontaktskjemaet på hjemmesiden!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo tilbehør og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Smørstekt kinakål!

  1. Marit Skare sier:

    Hei Ingrid. Jeg var med på prosjektet siden 18 mai. Supert jeg følger den fortsatt og er kjempefornøyd.jeg har spist LCHF lenge, men det er så deilig å ha en plan p følge. Jeg har også kjøpt meny med 15 gr, karb. Lurer på en ting , jeg liker godt grønn asparges, deg er vel ok ? Gleder meg til å prøve med kinakål. Ha en super uke.
    Marit 🎉😄👍🏻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s