Laks og grønnsaksmos!

Ufattelig hvor godt det er å ha sine vanlige rutiner tilbake. Jeg var trist da vi sa hade til artistene, og jeg visste hverdagen for alvor kom tilbake. Det er jo venner man får, som man er sammen med hele døgnet nesten. Så sier man plutselig hade, og drar hver til sitt. Det blir som en familie, når man jobber så tett sammen.

Heldigvis så treffes vi jo igjen, antageligvis mange ganger 🙂 så det hjelper å tenke på det.

En ting jeg virkelig savnet på turne i år var faktisk laks, med grønnsaksmos. Jeg er super glad i laks, det er bare så digg med stekt laks med mos av brokkoli og blomkål. Sitronsaft er obligatorisk, og mye pepper og smør i mosen.

I en porsjon bruker jeg:

1 laksefilet
200 gram blomkål og brokkoli blanding
20 gram smør

Jeg steker laksen, og koker blomkål og brokkoli mørt. Moser det med stavmikser, sammen med smør. Krydrer godt med pepper og smaker til med salt. Jeg skviser sitronsaft over laksefileten til slutt, og litt over mosen.

image

image

Skikkelig digg og mettende 🙂

Ellers har det gått overraskende greit å kutte karbohydrater ned til beinet igjen, og kutte meieriprod. for utenom smør. Var litt kvalm igår, men ikke noe særlig problemer. Det føles kun normalt og naturlig i grunnen, sånn det skal være 😉

Om du trenger hjelp med å komme i gang igjen etter sommeren, har vi nå en augustkampanje (link til info) som er fin å benytte seg av 😉

Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s