Endelig, nå tørr jeg å si det høyt!

Jeg hadde en plan, og dette er noe jeg har ønsket meg lenge. Planen var klar, jeg ønsket å studere meg til å bli kostholdsveileder. Jeg ville starte i Januar i år, sånn egentlig. Men skjebnen min ville det annerledes 🙂 Det er helt greit, jeg fikk ikke startet i januar som først tenkt.

Grunnen?

Jeg var under NAV systemet, og var under en avklaring på jobb og type jobb jeg kan klare. Det satte en stopper for det hele, da studier ikke er forenelig med ytelsen jeg mottok. Det hele er litt uvirkelig, for jeg husker arbeids konsulenten på Muritunet mente jeg kunne satse på kostholdsveiledning. At jeg ikke kunne vite at det ikke gikk. Jeg var mer skeptisk, ville gå den trygge veien for så å ta kostholdsveileder på eget initiativ på fritiden min.

Ting gikk ikke helt som planlagt, i sin rette forstand. For plutselig satt jeg der med eget firma, og masse kunder som ville ha hjelp. For godt til å være sant, og jeg var i sjokk lenge. Det er nok få som tror på at dette var så tilfeldig, men det var det virkelig.

Jeg var kjempe nervøs når jeg plutselig var på egne ben, og ikke lenger hadde NAV i ryggen. Samtidig ufattelig befriende, i flere år er det jo dette jeg har drømt om. Plutselig ble drømmen virkelig, etter prosjektuka i Mai. Mange trodde den prosjektuka var veldig planlagt, det var den IKKE! Da deltagerne begynte å etterlyse videre tilbud lenge FØR prosjektuka var over, valgte meg og August å hoppe på karusellen.

Hadde det ikke vært for August, hadde jeg nok atter en gang latt en god mulighet løpe fra meg i det stille. Men vi var to, som samarbeidet bra. I tillegg så var talen fra mannen min helt klar, dette måtte jeg satse på.

Galskap, men jeg hadde ikke møtt August en gang. Jeg kjente August via internett, FB og samtaler om kosthold. Jeg kjente han godt, samtidig som jeg «ikke» kjente han. Sprøtt, moro og intressant 🙂
Nå har jeg forresten møtt han da, i sommer. Jeg, mannen min, August og kona hans. Vi møttes på Ringsaker, og det var svært hyggelig.

Jeg fikk ALT i «feil» rekkefølge, rett i fanget over natta. Dette var ikke planlagt, jeg skulle ta tilleggs studie og bli kostholdsveileder først. Så skulle jeg jobbe med det… Jeg har jo kunnskap, i bøtter og spann. Jeg tror kanskje ikke jeg blir en så veldig mye bedre veileder av studiet, men det er en fin fin ting å ha i lomma.
Personlige erfaringer teller nesten like mye, der har jeg allerede full last 🙂

Uansett er jeg nå spent, stolt og veldig glad. Igår fikk jeg tilgang på forkurset man bør ha. Boka mi kommer mest sannsynlig idag, så da er det forkurs i Anatomi og Fysiologi som gjelder fremover. Jeg har valgt å bare melde meg opp til det først, selv om jeg vet man godt kan studere det paralelt med kostholdsveileder for å «spare tid/komme i gang».

Vil prøve meg først på forkurset, og se om jeg makter det andre samtidig. Ellers får jeg vente til jeg nesten er ferdig med forkurset, og kan gå videre på hovedstudiet. Det skal bli en sann glede å utføre dette her, det vil absolutt gi meg bedre kunnskap i jobben min.

Tenk det da, om et års tid vil jeg være ferdig (forhåpentligvis litt før). Men jeg må bare ta tiden til hjelp, jeg skal jo studere samtidig som jeg jobber. Ting tar tid, og jeg må bruke helgene godt. I tillegg til 2 timer tirsd. og 2 timer tors. på kveldene. Struktur blir viktig, spesielt for meg som ikke har vært student på 15 år liksom.

image

Så da vet dere, jeg er i gang. Av og til tar livet uvante veier og retninger, men dette er jo bare positivt i dette tilfellet. Godt at noe kan gå bedre enn forventet, for en gang skyld.

Jeg er såklart 100% tilgjengelig på Lavkarbotips For Bedre Helse (adlink), samtidig med mine studier. For å fortsette å veilede våres fantastisk, dyktige kunder og fremtidige kunder 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s