Helt ny hverdag!

Det er ordentlig uvant å være student igjen, det er lenge siden sist merker jeg. Bare det å sende inn testoppgaven her på fredag var nervepirrende, og det var bare for å se om jeg har forstått hvordan en oppgave skal skrives og leveres liksom 🙂

Mye er nervepirrende når man aldri har gjort det før, jeg har aldri studert via nettet før. I tillegg så er det vel 15 år siden jeg forlot skolebenken sist, da er man meget rusten kan man si. Jeg merker alikevel store fordeler nå som jeg er godt voksen, og jeg merker at motivasjonen min for å studere er meget god. Jeg har jo betalt for å studere dette, og det gir vel en ekstra motivasjon for å gjøre det bra. I tillegg så er det jo noe jeg virkelig brenner for, å ønsker å fullføre dette her med best mulig resultat.

Jeg må si jeg allerede er imponert over skole, Tunsberg Medisinske Skole, jeg hadde ikke forventet å få noen tilbakemelding fra læreren min før over helgen. Siden jeg leverte min testoppgave seint fredag, men idag da jeg logget meg på lå det en fin tilbakemelding fra læreren min 😉  Jeg er iallefall full av pågangsmot, og selv om stoffet er litt «tungt» for meg som aldri har studert lignende før. Så merker jeg jo at jeg meget godt kan få inn denne kunnskapen, har lært en hel drøss allerede og det bare etter noen timer med lesning. Så man mister visst ikke evnen til å studere, fordi om man blir eldre nei.

Jeg føler det nesten som om jeg har forutsetninger til å gjøre det bedre nå, enn da jeg var yngre og særdeles skole-lei. Selv om jeg forstår at jeg ikke må ha for høye forventninger til meg selv, og jeg kommer nok ikke til å bli en perfekt student nei.

DSC_0489

DSC_0490

Jeg tror nesten av utfordringen min fremover, kommer til å ligge i å ikke «overlese» og aldri ta fri. Merker jeg er veldig «oppi» det å lære, det er jo bra. Men jeg skal jo ha fritid og tid til gubben også, og jobben tar jo sin del av tiden min også.

Uansett så har jeg det ekstremt bra om dagen, og føler at livet former seg slik jeg vil for tiden. Håper bare det fortsetter, men det er jo veldig opp til meg også. Jeg har ikke tenkt til å slacke på, og jeg vet at behovet for kostholdsveiledning neppe vil avta. Vi ser jo behovet allerede nå, og jeg er så stolt over alle kundene våre som får så flotte resultater med menyene våre.

Imorgen er timeplanen min fullpakket, med jobb, trening og studering om jeg får tid. Det handler vel om å prioritere, men når det kommer til trening er jeg nødt til å komme i gang igjen. Kroppen min er stivere enn på lenge, hvilket vitner om for mye stillesitting. Pilatesballen skal frem, og den er ufattelig fin til skånsom trening. Til middag idag skal jeg rett og slett ha kyllingklubber, nå er det viktigere enn noen gang med riktig føde. Slik at jeg holder mitt eget energi nivå oppe 🙂

DSCN3971

Trenger du hjelp til å komme i gang med lavkarbo? Ta gjerne kontakt på Lavkarbotips For Bedre Helse (adlink) sjekk ut hva vi har å tilby.

Bloggen min inneholder også masse gode tips og oppskrifter som du kan benytte deg av helt gratis 🙂 Det viktigste er å komme i gang på en god måte, og ta din egen helse på alvor!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s