Dagens lavkarbomat!

Jeg har begynt med noe «nytt» fra idag, jeg tar bilder av all maten jeg spiser/drikker iløpet av en dag. Legger alle bildene ut på instagram, og så tenkte jeg å ta et blogginnlegg og oppsumere hva jeg har spist. Forhåpentligvis daglig, men det kan ikke loves. Er travel for tiden, og alt skal balanseres på en måte 🙂

Uansett er dette rimelig enkelt og greit for meg, siden bildene allerede er på instagram. Så jeg kan mobil blogge, og det tar litt kortere tid.

image

Idag startet jeg dagen med fettkaffe, det er ikke ofte jeg gjør eller noe jeg har for vane. Idag ble det bare sånn, siden mat ikke fristet. Jeg forsov meg, og selv om jeg er min egen sjef så liker jeg det ikke. Så da ble det rett på jobb bak dataen, med kaffe og kremfløte. Hadde kremfløte som måtte brukes opp uansett, så da ble det sånn. Smakte deilig, selv om jeg prøver å minimere bruken av meieriprodukter.

image

Etter noen timer med jobb, handling og diverse ble det dagens første spiselige måltid. Røkt ørret (100 gram), med eggerøre av 3 egg.

image

Flere timer med jobb og en treningsøkt senere, måtte jeg ha middag. Ble bare to spise måltider idag, men fettkaffen utgjorde nå et måltid i seg selv i energi så. Hadde ytrefilet med bakt sellerirot og kremet sopp til middag. Selleriroten er skjært i ca. 1×1 cm tykke staver, jeg hadde på rapsolje, salt og pepper. Bakt i ovnen på 180 grader i 30 minutter. Himmelsk etter en dag med hard jobbing og trening 🙂 Blir nok dagens siste måltid dette, så her har dere det. Dette har jeg spist idag, og alt var nydelig godt.

Fokuset mitt nå ligger for øvrig på å holde vekta mi, og bli her jeg er. Jeg vil ned litt mer på sikt, men jeg har fokus på vedlikehold. Da jeg føler jeg trenger å lære meg det, mer enn noe annet for tiden. Jeg trenger å bli kjent med den «nye» meg, og bli tilfreds med meg selv her jeg er 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s